parkinnn

Güncel

Sancaklı:Kocaeli’ye talibiz

Sancaklı:Kocaeli’ye talibiz   TSE’yi ziyaret eden MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, “Kocaeli büyükşehiri, 12 ilçesi, denizi, gölü, Kartepe’si olan önemli bir bölge. Gebze sanayi kenti. Nüfusu, sanayis

8 Ocak 2014 Saat: 16:43
Sancaklı:Kocaeli’ye talibiz
Sancaklı:Kocaeli’ye talibiz

Sancaklı:Kocaeli’ye talibiz

 

TSE’yi ziyaret eden MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, “Kocaeli büyükşehiri, 12 ilçesi, denizi, gölü, Kartepe’si olan önemli bir bölge. Gebze sanayi kenti. Nüfusu, sanayisi ve kültürü olan çok büyük bir kent. Maalesef Kocaeli verdiğinin karşılığını alamayan bir şehir. Biz Kocaeli’ye talibiz ve bizim iktidarımızda Kocaeli hak ettiğini alacak. Bu bölgede simitçi bile zengin olacak” dedi.

 

BAŞKAN OLDUĞUMDA PARTİ ROZETİMİ ÇIKARACAĞIM

TSE Başkanı Mehmet Hüsrev’i ziyaret eden Sancaklı, Türkiye’nin en büyük sorunlarından birinin adamcılık olduğunu belirterek şunları söyledi, “İnsanlarda maalesef liyakat aranmıyor. Bir yere bir insan lazım olduğunda görüşü, hangi partiye oy verildiği, nereli olduğu soruluyor.Ben daha önce de söyledim. Şimdi burada da söylüyorum ben Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı olduğumda yakamdaki parti rozetimi çıkaracağım. Herkese eşit mesafede olacağım, herkesin başkanı olacağım” dedi.

Kocaeli’nin çok potansiyelli bir il olduğunu söyleyen Sancaklı sözlerine şöyle devam etti, “İktidarın Bakanları illerine büyük yatırım yapıyorlar. Mesela Mersin’e olimpiyatlar verildi, Trabzon’a bir çok etkinlik verildi. Oysa Kocaeli’nin Bakan’ı var, Büyükşehiri var, 12 adet ilçesi var, denizi var, gölü var, Kartepesi var. Biz Gebze’ye haftada 2 milyon ziyaretçisi olan bir fuar yapacağız. Yolda simit satan bile zengin olacak. Kocaeli ile ilgili projelerimizi de önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.

 

CAMİLERDE AFGANİSTAN’A TOPLANAN PARALAR ALMANYA’YA GİDİYOR

 

TSE Başkanı Mehmet Hüsrev ise ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, “Günümüzde hizmet alan, hizmet veren anlayış, yerini gözetleme, uygunluk, iyileştirme ve kaliteyi yakalama var. TSE bu anlamda artık dış ülkelerle rekabet eder duruma geldi. Ülkeler artık standartlarını kabul ettirerek dünyayı yönetiyor. Almanya, Afganistan’a Alman standartlarını kabul etmesi halinde 10 milyar Dolar para verdi. Bizim camilerimizde toplayıp da Afganistan’a yolladığımız paralar, Alman mallarına gidiyor” dedi.

 

Ziyaret Hüsrev’in, MHP yöneticilerin verdiği yemekle sona erdi. MHP’nin TSE ziyaretine Saffet Sancaklı’nın yanı sıra MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, MHP Çayırova Belediye Başkan Adayı İskender Turan, MHP Dilovası İlçe Başkanı Aslan Sazak, MHP Dilovası Belediye Başkan AdayıAyhan Akay ve Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Kılıç katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑