sobe
sobee

Güncel

Şanlı Kocaelispor Bayrağı, İstanbul Boğazı’nda

Kocaelispor’un şampiyonluk bayrağı Osmangazi Köprüsü’nden sonra İstanbul’a da asıldı.

12 Mayıs 2025 Saat: 14:16
Şanlı Kocaelispor Bayrağı, İstanbul Boğazı’nda
Şanlı Kocaelispor Bayrağı, İstanbul Boğazı’nda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Osmangazi Köprüsü’nde olduğu gibi İstanbul’da da taraftarlara büyük bir sürpriz yaptı. Büyükakın’ın bayrağın asıldığı anları canlı olarak yayınladığı görüntüler sosyal medyayı da adeta salladı.

ŞAMPİYON KOCAELİSPOR

Trendyol 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Kocaelispor’un bayrağı, bu kez İstanbul Boğazı’na asıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kocaelispor’un şampiyonluğunu garantilemesinin ardından, ligin bitimine 3 hafta kala, dünyanın en uzun orta açıklığa sahip köprüsü, İzmit Körfezi’nin incisi Osmangazi Köprüsüne “Şampiyon Kocaelispor” bayrağını astırmıştı.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Kocaelispor, şampiyonluk kupasını ise ligin son maçının ardından dün kaldırmıştı. Büyükakın, kupanın alınmasından sonra bugün İstanbul Boğazı’na Kocaelispor Bayrağı’nın asıldığı görüntüleri canlı olarak yayınladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asılan dev Kocaelispor Bayrağı, yaklaşık 10 dk yayında kaldı. Bu sırada sosyal medya adeta yıkıldı. Bayrağın asıldığı anları gösteren görüntüler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaelispor’un şampiyonluğu için bestelettiği yeni marşla yayınlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑