parkinnn

Yaşam

Satranç ustaları Gebze'de buluşacak

Satranç ustaları Gebzede buluşacak Gebze Belediyesi’nin 12 Ekim Gebze’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla düzenlediği 5. Kurtuluş Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası, 20-25 Eylül tarihleri arasında Gebze K

3 Eylül 2014 Saat: 12:58
Satranç ustaları Gebze'de buluşacak
Satranç ustaları Gebze'de buluşacak

Satranç ustaları Gebze'de buluşacak

Gebze Belediyesi’nin 12 Ekim Gebze’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun yıldönümü dolayısıyla düzenlediği 5. Kurtuluş Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası, 20-25 Eylül tarihleri arasında Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Dünyanın satranç ustaları Gebze’de buluşacak, hamlelerini ‘Kurtuluş’ için yapacak.

17 EYLÜL SON BAŞVURU
20-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya katılmak isteyenler başvurularınıhttp://kurtulus.tsf.org.tr adresine yapabilecek. Yetkililer yarışmaya katılacak sporcuların başvurularını 17 Eylül günü mesai saati bitimine kadar yapmasını istedi. Gebze’nin adının düzenlenen önemli etkinlik ve organizasyonlarla duyulur hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, üst üste oldukça başarılı satranç turnuvaları düzenlediklerini belirterek, “Gebze’mizin kurtuluşunu bir anlamda taçlandıracağımız bu önemli uluslarararası etkinliğin dünya satranç literatüründe de kabul görmesi bizler için kıvanç vesilesi. Bir akıl oyunu olan satrancın geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize sevdirilmesi noktasında da bu etkinliği bir kat daha önemli kılıyor. Dünyanın önemli satranç ustalarını ve genç sporcuları Gebze’mizde 5. Kez buluşturacak bu önemli etkinlikte değerli Gebze hemşerilerimizle bir araya geleceğiz inşallah” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑