parkinnn

Ekonomi

SCADA PROJESİNİ GEBZE’DE BAŞLATTIK

SEDAŞ tarafından düzenlenen toplantı konuşan S EDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, “SEDAŞ olarak SCADA Projesine Gebze’den başladık. Projenin Kumanda merkezi de Gebze olacak" dedi.

1 Mart 2014 Saat: 10:26
SCADA PROJESİNİ GEBZE’DE BAŞLATTIK
SCADA PROJESİNİ GEBZE’DE BAŞLATTIK

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) düzenlediği programla bölgedeki muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıda  SEDAŞ’ın Gebze, Darıca ve Çayırova’ da  yaptığı işletme bakım ve yatırım çalışmalarını anlatılırken, muhtarların talep ve önerleri dinledi. SEDAŞ Gebze Sivil Toplum Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Gebze, Çayırova ve Darıca’daki muhtarlar ile SEDAŞ yöneticileri katıldı.

SCADA PROJESİNİ GEBZE’DE BAŞLATTIK

Toplantıda konuşan SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan,SEDAŞ olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “ SEDAŞ olarak halkımıza en iyi hizmeti vermek, tüketicilere kaliteli hizmet sunabilmek için 7/24 çalışıyoruz. Enerjimiz sürekli çalışan Türkiye ve bölgemiz için. SCADA Projesine Gebze’den başladık.  Kumanda merkezi de Gebze olacak. Ancak bu proje 2015 sonuna kadar tamamlanmak üzere, bölgemizin Ankara sınırı olan Bolu ili Gerede ilçesine kadar götürülecek. Bolu ve Düzce de çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 Bekircan’ın konuşmasının ardından muhtarların talepleri ve önerilerini yüz yüze iletişim kurarak öğrenen SEDAŞ yetkileri, elektrik dağıtım sistemi için 2013 yılında bölgede yapılan yatırımlar ve işletme bakım çalışmaları hakkında sunum yaptı. Gebze İşletme Sorumlusu Volkan Özgülen2013 yılında Çayırova’da 2 bin, Darıca’da 2 bin 800 ve Gebze de 7 bin 500’e yakın elektrik direğinde lamba, armatür ve balast çalışması yapıldığını söyledi. SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Sorumlusu Zeki Bayram ise alçak ve orta gerilim yeraltı kablolu elektrik şebekesi için 50 Kilometre civarında hat tesis edildiğini, 1 bin 513  tane direk dikildiğini belirtti. Gebze muhtarlar’ da böyle bir toplantının yapılmasının çok faydalı olduğunu,  kendilerinden talep ve önerilerin alınmasını memnuniyet verici bir uygulama ifade ettiler. Programda ayrıca SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan muhtarların sorularını yanıtladı. Toplantı verilen kokteyle ile son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑