parkinnn

Güncel

Şehit ve gazi yakınlarına iftar verildi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valiliği’nin şehit ve gazi yakınlarına verdiği iftar yemeğine katıldı.

20 Haziran 2015 Saat: 09:49
Şehit ve gazi yakınlarına iftar verildi
Şehit ve gazi yakınlarına iftar verildi

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde Başiskele ilçesinde bir otelde düzenlenen iftar yemeğine Bakan Işık’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve yaklaşık 800 şehit ve gazi yakını katıldı.

ŞEHİTLERİMİZE YENİ ŞEHİTLER EKLENMSİNİ İSTEMİYORUZ

Şehit aileleri için en önemli çalışmalarının şehit ailelerinin sayılarının artmamasını sağlamak olduğu ifade eden Bakan Işık, “Şehitlerimize yeni şehitler eklenmemesini istiyoruz. Yani bir tek daha fazla şehidin gelmemesi. Bunun için de uzun zamandır gece gündüz bir gayretin içerisindeyiz. Tek Vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet anlayışı içerisinde çözüm sürecinin başarıya ulaşması ve ülkemizde kardeşliğin kalıcı olarak tesir edilmesi için de elimizden gelen çalışmayı bu güne kadar sürdürdük. Bundan sonra da bu çalışmanın sürdürülmesi en önemli önceliğimizdir. Eğer bu ülke birliğini, beraberliğini, kardeşliğini sürdürürse hiçbir engel bu ülkenin ilerleyişini durduramaz” dedi.

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Bizim dinimizde şehitlikten daha büyük makam yoktur. Sizlerin her zaman yardımınıza gelmeye hazırız. Gaziler de bizim övünç kaynağımızdır” dedi.

Karaosmanoğlu’nun ardından söz alan Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Tüm şehitlerimizi bu mübarek ayda rahmet ve minnetle anıyoruz. Kocaeli’de görev başında şehit edilen cezaevi müdürümüz İsmet Aktürk’ü de rahmet anıyoruz. Bu milletin bu kahramanları var oldukça daha güzel nice zamanlara ve Ramazanlara, güçlü bir Türkiye olarak devam edeceğiz” diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑