parkinnn

Güncel

Şener GYD, Dünya'ya açılıyor

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken, bünyesinde mimar, mühendis ve teknikerler barındıran Şener Yılmaz, şimdi de Dünya pazarına açılıyor.

13 Nisan 2022 Saat: 16:36
Şener Gayrimenkul, konut, kiralık, Gölge, Gebze
Şener GYD, Dünya'ya açılıyor

Bir süre önce İstanbul Tuzla'da açtığı görkemli üçüncü ofisiyle güç gösterisi gerçekleştiren  Yılmaz,  ''Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnternational'' ismiyle yeni bir hamle yaptı. 

Daha önceleri basına yaptığı çeşitli açıklamalarda; '' Hedefim; Şener GYD'yi, İstanbul boğaz köprüsünden, İzmit’e  kadar olan bölge içerisinde herkesin bildiği, tanıdığı, markalaşmış bir isim haline getirmektir. '' diyen Şener GYD kurucusu Şener Yılmaz, belirlediği hedefleri tek tek yakalarken, şimdi de Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız ve Arap yarımadasındaki yatırımcılara konut satacak.

HEDEF AVRUPA ve ARAP YATIRIMCILAR

İş insanı Şener Yılmaz, Gölge'ye özel bilgiler verirken, yurt dışına açılma yeniliklerini anlattı ; Yılmaz, ''Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnternational'' adıyla sosyal medya hesapları oluşturuldu ve hedef kitle belirlendi.'' dedi.

Bu yönde konuşan Şener Yılmaz, şunları söyledi ; '' Şimdiden instagram ve facebook sayfalarımız oluşturuldu. Diğer sosyal medya hesaplarımız üzerinde çalışıyoruz. İçerikler yükleniyor. İstanbul'da üstlendiğimiz toplu konut projelerimizi Avrupa'daki gurbetçi vatandaşlarımıza ve arap yarımadasındaki yatırımcılara pazarlamış olacağız. Bu konuda profesyönel kadro oluşturduk, alt yapıyı hazırladık. İnternational hamlemizde, 22 danışman  kadromuzun dışında  üç arkadaşımızı görevlendirdik. Fark tatmaya yurt dışına açılarak da devam ediyoruz..''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑