parkinnn

Siyaset

Şener GYD'den MHP'ye tesbihli ziyaret

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği hamlelerle dikkkat çeken Şener GYD, MHP Gebze İlçe Başkanlığına nezaket ziyareti yaptı.

1 Haziran 2022 Saat: 16:46
Şener GYDden MHPye tesbihli ziyaret
Şener GYD'den MHP'ye tesbihli ziyaret

Kurucu Başkan Şener Yılmaz, Genel Müdür Şenol Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin, MHP İlçe Başkanı İbrahim Özdemir'e gerçekleştridikleri ziyarete, tesbih damgasını vurdu. İlçe Başkanına özel işlemeli tesbih hediye eden Şener Yılmaz, '' Bizim dostluk felesefemizde tesbih ayrı ve önemli bir yer tutar. Tesbih, mertliğin sembolüdür. Türk ve İslam kültürünün en önemli aksesuarıdır. Sayın MHP İlçe Başkanı Özdemir'e olan sevgimizi bu şekilde anlatmak istedik. Ülkücü hareketi Gebze'de layıkıyla temsil eden, zarif kişiliğini ziyaretimizdeki  misafir perverliğinde de fazlasıyla gösteren kıymetli ilçe başkanımıza ve çok kıymetli yönetimine şükranlarımızı sunarız. '' dedi.

İlçe Başkanı Özdemir ise açıklamasında şu görüşlere yer verdi ; '' Gönül dostlarımız, Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Şirket Sahibi  Sayın Şener Yılmaz, Şirket Müdürü Sayın Şenol Yılmaz ve ekibi, MHP Gebze İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek bizleri mutlu ettiler. Sektörde bölgemizde başarılara imza atan Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ailesine hediyeleri ve nazik ziyaretleri için Camiamız adına teşekkür ederim.''

Şener Yılmaz'ın MHP ziyaretinde başta siyaset olmak üzere, bölgemizin çeşitli meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑