parkinnn

Güncel

Sepaş müşterisini ödüllendirdi

Sepaş Enerji bilişim altyapısıyla devreye aldığı online işlemler merkeziyle, evini taşıyan müşterilere internet üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde aynı anda aboneliğini kapatma ve taşınacağı mesken için de abonelik açma işle

15 Temmuz 2015 Saat: 11:11
Sepaş müşterisini ödüllendirdi
Sepaş müşterisini ödüllendirdi

Sepaş Enerji bilişim altyapısıyla devreye aldığı online işlemler merkeziyle, evini taşıyan müşterilere internet üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde aynı anda aboneliğini kapatma ve taşınacağı mesken için de abonelik açma  işlemini yapma imkanı sunuyor.

Murat Döker, Türkiye’de online abone olmayı kendi gerçekleştiren ilk abone olduğu için Sepaş Enerji tarafından plaket ve müzik seti ile ödüllendirildi.
 
Türkiye’nin genç, dinamik ve yenilikçi elektrik perakende satış şirketi Sepaş Enerji; elektrik satışında kendi web sitesinden online elektrik satışını başlattığı gibi, yine sektörde bir ilke imza atıp,  şimdi de abonelik işlemlerinde online uygulamaları başarıyla gerçekleştiriyor. Bu uygulamayla Sepaş Enerji müşterileri mesken aboneliği işlemlerini online işlemler merkezini kullanarak internet üzerinden yapabiliyor veya aboneliklerini sonlandırabiliyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑