parkinnn

Spor

Serhat aşka geldi

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ilk iki hafta son dakikalarda ağır kayıplara uğrayan Serhatspor, Değirmendere’ye patladı. Sarı yeşilliler rakibini 5-0 ile geçerek üst sıralara tırmanmaya başladı. Süper Amatör Lig B Grubu’nda ilk iki h

25 Eylül 2014 Saat: 11:44
Serhat aşka geldi
Serhat aşka geldi
Süper Amatör Lig B Grubu’nda ilk iki hafta son dakikalarda ağır kayıplara uğrayan Serhatspor, Değirmendere’ye patladı. Sarı yeşilliler rakibini 5-0 ile geçerek üst sıralara tırmanmaya başladı.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ilk iki hafta içinde umduklarını bulamayan iki takımın Değirmendere Stadı’ndaki randevusunda gülen taraf konuk ekip Çayırovaspor oldu. Yeşil siyahlılar henüz maçın 33’ncü saniyesinde Barış’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçerken 33’te Sait ile skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı boyunca rakibi karşısında üstün olan Çayırovaspor girdiği çok sayıda pozisyondan yararlanamazken Değirmenderespor da az ama öz geldiği dakikalarda son vuruşlarda yetersiz kaldı.

EV SAHİBİ BASTIRDI AMA…

İkinci yarıya Değirmendere hızlı başlarken 49’da kullandığı serbest vuruş sonrası oluşan karambolde top Çayırovaspor ağlarıyla buluştu ama orta hakem Engin Uğur, faule hükmetti. 56’da savunmada Olgun kale sahamıza inip kalecimizin ekarte olduğu pozisyonda rakip forvet topu boş köşeye gönderecekken müthiş bir müdahale ile topu uzaklaştırıp rakibin farkı bire indirmesinin önüna geçti. 70’nci dakikaya kadar rakibi karşısında daha etkili ve baskılı oynayan Değirmendere, 66’da Furkan takımını mutlak bir golden etti. 70’ten sonra oyun hakimiyetini yine eline alan Çayırovaspor, 75’te Eren’le farkı üçe çıkarttı. Bu golle birlikte gardı düşen Değirmendere’nin oyun şansı da tersine dönmeye başladı.

SERHAT, 5-0 İLE YETİNDİ

76’da savunma oyuncusu İlker omzundan sakatlandı, oyuna dönemedi. Sadece iki yedekle sahaya çıkan yeşil siyahlılar, iki oyuncu değişim hakkını da sakatlıklar gerekçesiyle kullandığından ötürü sahada 10 kişi kaldı. 76’da Eren, Çayırova’nın dördüncü golünü kaydetti. 77’de oyuna ikinci yarıda Caner’in yerine giren Sertaç, 55’teki ilk sarı kartının ardından ikinci sarı kartını yine rakibe kontrolsüz müdahaleden ötürü görürken takımını sahada 9 kişi bıraktı. 79’ta Çayırovaspor Kaptanı Volkan maçın skorunu belirleyen golü atarken kalan 11 dakikada girdiği pozisyonları gole çeviremeyen yeşil siyahlılar adeta 5-0 ile yetinerek sahadan ayrıldı. Orta hakem Engin Uğur ilk yarının ardından maç bitiminde de uzatma dakikası oynatmaya gerek görmedi.

BAŞKAN DÜĞÜN KUTLADI

Bu sonuçlarla Serhatspor puanını dörde yükseltirken Değirmendere üçüncü maçında da puansız ayrıldı. Geride kalan üç haftada kalesinde 16 gol görürken rakip kalelere sadece 2 gol kaydedebildi. Kulüp Başkanı Beysefa Düğün maç sonrası takımı Gebze’deki Dostlar İşkembe’de akşam yemeğinde ağırlayıp başarılarından ötürü kutladı.

Müsabakayı Gölcük Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Muhiyettin Yıldırım, Değirmenderespor Başkanı Turgay Olgun, Halıderespor Başkanı Recep Gürsoy ile dağınık halde oturup hiç tezahüratta bulunmayan bir grup Değirmendere taraftarı da takip etti. Maç öncesi Değirmendere içinde yapılan anonslara karşın ev sahibi ekip aradığı taraftar desteğini bulamadı.

SERHAT CAMİASINA GÜVEN VERDİ

Serhatspor’da Teknik Direktör Ufuk Öğütveren oyun boyunca tek değişiklik hakkını Levent’in yerine Ufuk’u oyuna olarak kullandı. 18 yaşındaki genç futbolcuya takım arkadaşları gol atabilmesi için olağanüstü destek oldu. Ufuk mutlak bir pozisyonu, tecrübesizliğinden ötürü gole çeviremezken maç tecrübesi arttıkça, deneyiminin de artması bekleniyor. Maçın henüz 33’ncü saniyesinde yaklaşık 30-35 metreden çok şık bir vuruşla rakibin gardını düşüren ve 76’da da takımının dördüncü golünü kaydeden Barış, 75’te üçüncü golü atıp 76’da asist yapan Eren, basit ama şık paslarının yanı sıra 56’da savunmada çok kritik bir müdahalede bulunan Olgun, yılların getirdiği tecrübeyle takımına dört dörtlük kaptanlık yapan ve maçı sarı kartsız atlatmasında etken olan Volkan, 66’da Furkan’ın altı pastan yaptığı kafa vuruşunda çok iyi yer tutarak rakibin baskın olduğu dakikalarda farkın bire inmesini engelleyen Sefa, savunmanın yanı sıra takımının hücum gücüne de kanattan bindirmeleriyle katkıda bulunan Doğukan maçın geneli ve belli bölümlerinde öne çıkan isimler oldu. Etkili bir hazırlık döneminden geçen Ufuk Öğütveren’in talebeleri saha içinde hakemle değil oyunla ilgilendiği oyun kurgusu, takım oyunu ve disiplini ile bu sezon öncelikli hedefi olan yükselme grubuna kalacağına dair işaretleri, Değirmendere maçı ile vermiş oldu.

DEĞİRMENDERESPOR     0-5   ÇAYIROVA SERHATSPOR

Stat: Değirmendere

Hakemler: Engin Uğur, Mehmet Zeki Uzar, Ömer Karaman

DEĞİRMENDERESPOR: Meriç, Hüzeyfe, İlker, Nazmi, Uğur Küçükyılmaz (Dk.36 Oben), Gökhan, Engin, Furkan, Murat, Ceren, Caner (Dk.46 Sertaç)

Teknik Direktör: Ahmet İnce

ÇAYIROVA SERHATSPOR: Sefa, Doğukan, Sait, Faruk, Volkan, Eren, Sadettin, Levent (Dk.82 Ufuk), Barış, Olgun, Mehmet.

Teknik Direktör: Ufuk Öğütveren.

Goller: Dk.1 ve 76 Barış, Dk.33 Sait, Dk.75 Eren, Dk.79 Volkan.

Kırmızı Kart: Dk. 77 Sertaç (Değirmendere – Çift sarıdan)
Sarı Kart: Dk.85 Ceren (Değirmendere)

img_3696-001.jpg

img_3692.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑