parkinnn

Spor

Serhat şanssızlığını, Kale bahtını kıracak

Amatör Süper Lig B Grubu’nda ilk iki haftada son dakikalarda 5 puandan olan Çayırova Serhatspor, Değirmendere’ye konuk olacak. Henüz puanla tanışmayan Darıca Kale Bayramoğluspor, Yavuzspor’u evinde ağırlayacak. 2014-2015 futbol sezonunda

24 Eylül 2014 Saat: 11:05
Serhat şanssızlığını, Kale bahtını kıracak
Serhat şanssızlığını, Kale bahtını kıracak
Amatör Süper Lig B Grubu’nda ilk iki haftada son dakikalarda 5 puandan olan Çayırova Serhatspor, Değirmendere’ye konuk olacak. Henüz puanla tanışmayan Darıca Kale Bayramoğluspor, Yavuzspor’u evinde ağırlayacak.

2014-2015 futbol sezonunda Süper Amatör Lig B Grubu’nda yükselme grubunu hedefleyen Çayırova Serhatspor ile bu sezon orta sıralarda yer edineceği izlenimi veren Darıca Kale Bayramoğluspor kritik virajda. İlk iki haftada son dakikalarda 5 puandan olan temsilcimiz Serhatspor bu akşam 19.00’da Değirmendere Stadı’nda Değirmenderespor’a konuk olacak. Henüz puanla tanışmayan Darıca Kale Bayramoğluspor ise Yavuzspor’u yine 19.00’da Gebze’de Metin Oktay Stadı’nda ağırlayacak. Grupta günün diğer maçları Yenidoğan Serdar – Şirinspor, MAP Şenerspor – Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor arasında. Yarın akşam Kocaeli Körfezspor – Doğantepe, B.Başaranspor – Çamçukurspor arasında oynanacak maçlarla ise grupta üçüncü hafta maçları tamamlanmış olacak.

SON DAKİKALARDA 5 PUANDAN OLDU

Çayırova Serhatspor ligin ilk haftasında evinde ağırladığı Doğantepespor ile 2-2 berabere kalırken uzatmaların son dakikasında bir şutu direkten dönmüş, bir şutu çizgiden çıkartılmış ve iki mutlak puandan olmuştu. Önceki cumartesi günü Çamçukurspor’a konuk olan temsilcimiz 90’ncı dakikaya 1-0 önde girdiği maçı 90 ve 90+4’te yediği gollerle kaybetti. Fikstür gereği yine deplasman oynayacak olan Serhatspor, Çamçukur maçında sahaya kalede Sefa ile Doğukan, Sait, Faruk, Volkan, Mehmet, Barış, Eren, İshak, Olgun ve Sadettin’ten oluşan ilk 11’le çıkmıştı. Teknik Direktör Ufuk Öğütveren’in Değirmendere karşısına bu kurguyu bozmadan çıkacağı öngörülüyor.

KALE’DE YENİLER FORMA GİYEBİLİR

Darıca Kale Bayramoğluspor bu sezon, eski sezonlarının görüntüsünden hayli uzak. Sıkıntılı bir sürecin ardından lige evindeki Çamçukurspor yenilgisi ile başlayan temsilcimiz ikinci haftada ise grupta şampiyonluğun en güçlü adayı Başaranspor’dan fark yemişti. Kalede Furkan ile Ahmet Açışlı, Gökhan, Burhan, Akın, Mehmet, Şafak, Üstün, Hüseyin, Ferhat ve Murat’tan oluşan ilk 11’le sahaya çıkan temsilcimizde yeni transferler Garip, Vural ve Murat’ın bu akşamki Yavuzspor maçında forma giymesi bekleniyor. Teknik Direktör Engin Kaya ilk iki haftada bir mağlubiyet, bir galibiyet edinen rakibi Yavuzspor karşısında üç puanı edinmek için tüm kozlarını oynayacak.

METİN OKTAY’DA OYNAMASI ABES

Öte yandan Darıca Kale Bayramoğluspor’un bu akşamki iç saha maçını Nene Hatun Stadı dururken Metin Oktay Stadı’nda oynaması abeslik olarak dikkat çekti. Bir türlü iç saha tadı yaşayamayan temsilcimiz Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği sezonda da iç saha maçlarını Çayırova’da, Şekerpınar Stadı’nda oynamak zorunda kalmıştı. 

serhat-001.jpg

kale-001.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑