parkinnn

Siyaset

Sertif Gökçe hız kesmiyor

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, katıldığı toplantılarda yoğun ilgi görüyor.

26 Şubat 2024 Saat: 15:54
Sertif Gökçe hız kesmiyor
Sertif Gökçe hız kesmiyor
Sahayı bir an olsun  boş bırakmayan Kocaeli eski Baro Başkanı ve CHP adayı Sertif Gökçe, ilçede ev ev gezerek seçmenin beklentilerini dinlerken, Derince'nin yeni baştan imarı ve modern kentleşmesi için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaşıyor.
HALKIN İKTİDARI OLACAK
Geçtiğimiz gün Çınaraltı Mahallesi'nde çok sayıda Derinceli ile buluşan Gökçe, '' Sıkmadık el,  girmedik hane bırakmayacağız. Bizim iktidarımızda Derince halkı kendilerine yakışır, hak ettikleri gerçek hizmeti alacak. Sahada gördüğümüz ve yakaladığımız sinerji, 31 Mart'ta halkın iktidarını Derince'de zaferle taçlandıracak.'' dedi. 
HER YERDE COŞKU GÖRÜYOR
 Ziyaret ettiği dernek ve kahvehanelerde de karşısında coşkulu kalabalık bulan ve konuşmaları alkışlarla kesilen  CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, '' Halkımız hizmete susamışcasına bizlere sarılıyor. Beklentilerini ,taleplerini , sorunlarını biliyorum, zaten hep beraber yaşıyoruz. 1 Nisan'dan itibaren Derince'de hizmet dönemi başlatacağız. Derincemizi Kocaeli'nin en popüler, Türkiye'nin de en gelişmiş ilçesi konumuna getireceğiz. Bu yönde tüm projelerimiz hazır. Özellikle deprem şehrine yönelik bütün hazırlıklarımız tamam. '' şeklinde konuştu. 
UMUTLARI BİZDE BULUYORLAR
Gökçe , şunları söyledi ; '' Belediyeyi asli sahibi olan halkımızla yönetecek, tüm değerli düşüncelere zaman ayıracağız. Seçim gününe her yaklaştığımız bir yeni günde bize destek veren, umutlarını bizde bulan Derinceli hemşerilerimizin çağdaş, modern ve uygar bir ilçeye kavuşmalarına az kaldığını bilmelerini istiyorum. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Kocaeli eski Baro Başkanı ve CHP adayı Sertif Gökçe sahayı bir an olsun boş bırakmıyor.
Kocaeli eski Baro Başkanı ve CHP adayı Sertif Gökçe sahayı bir an olsun boş bırakmıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑