parkinnn

Siyaset

Servet Günay Çayırova'nın Geleceği İçin Hız Kesmiyor!

AK Parti Çayırova Belediye Başkan aday adayı Servet Günay, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

30 Kasım 2023 Saat: 14:15
Servet Günay Çayırovanın Geleceği İçin Hız Kesmiyor!
Servet Günay Çayırova'nın Geleceği İçin Hız Kesmiyor!

Aday adaylığı açıklamasının ardından, Çayırovalılar tarafından büyük bir destekle karşılanan Günay, Çayırova için gece gündüz demeden çalışıyor. Servet Günay, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana partisinin çizgisinden hiç sapmadan, samimiyetle AK Parti'ye hizmet etmiş bir isim olarak tanınıyor. Çayırova’nın geleceği için aday adayı olan Günay, Çayırova ilçe başkanlığı görevinde olduğu gibi Çayırovalıların en mutlu ve en zor anlarında her zaman yanlarında olmaya devam ediyor. Çayırova halkı, Servet Günay'ı yanlarında görmekten büyük bir mutluluk duyarken, Günay'ın samimiyeti, deneyimi ve Çayırova'ya olan bağlılığı dikkat çekiyor.

ACILI AİLELERİN YANINDA OLUYOR

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Servet Günay, önceki gün vefat eden Çayırova sakinlerine Fatma Saltabaş’ın cenaze törenine katılırken yine Çayırova’da hayatını kaybeden Önder Yürük’ünde acılı ailesine taziye ziyareti gerçekleştirilerek her iki ailenin de acısına ortak oldu. 

GENÇLERLE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINI İZLEDİ

Tüm gününü Çayırova için harcayan gençlerin abisi olarak da bilinen Servet Günay, Galatasay’ın şampiyonlar liginde oynadığı Manchester United maçını Çayırovalı gençler ile birlikte izledi.

3-3 tamamlanan karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Günay şu ifadelere yer verdi; “Taraftarı olduğum Şampiyonlar Ligi Temsilcimiz Galatasarayımızı ve Manchester United maçını genç kardeşlerim ile büyük heyecan ile izledik.

 Şampiyonlar Ligin de Ülkemizi temsil eden Galatasarayımızı gruplardan çıkması için başarılar diliyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑