parkinnn

Asayiş

Ses Kocaeli'ne silahlı saldırı

İsmet Çiğit ve Güngör Aslanın sahibi olduğu Kocaelinin etkili yayın organlarından Ses Kocaeli Gazetesine bu sabah saatlerinde silahlı saldırı gerçekleşti.  Can kaybının olmadığı saldırıda maddi hasar meydana gelirken, olay yeri

20 Nisan 2020 Saat: 13:41
Ses Kocaeline silahlı saldırı
Ses Kocaeli'ne silahlı saldırı

İsmet Çiğit ve Güngör Aslan'ın sahibi olduğu Kocaeli'nin etkili yayın organlarından Ses Kocaeli Gazetesi'ne bu sabah saatlerinde silahlı saldırı gerçekleşti. 

Can kaybının olmadığı saldırıda maddi hasar meydana gelirken, olay yerinde dokuz adet boş kovan bulunduğu bildirildi. İzmit polisi ve olay yeri incelemenin anında müdahale ettiği  Ses Kocaeli'ne kimin veya kimlerin silahlı saldırıda bulunduğu araştırılken, çevrede bulunan güvenlik kameraları taranmaya başlandı. Son gelen bilgilere göre gazete binasına silahlı saldırı gerçekleştiren saldırganların kullandığı araç ve saldırı anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Polis, saldırıyı aydınlatmaya  çalışırken titiz çalışma yürütüyor. 

İzmit'te özellikle keskin yayınlarıyla ve  sert çıkışlarıyla tanınan gazeteci Güngör Aslan'a daha önceleri de iki kez saldırı gerçekleşmişti. Diğer yandan Ses Kocaeli'ne gerçekleşen silahlı saldırı kamuoyundan ve siyasi çevrelerden de büyük tepki çekti. 

Gölge Gazetesi olarak , Ses Kocaeli çalışanlarına yapılan saldırıyı kınıyor, meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. 

SES KOCAELİ SALDIRIYI DUYURDU

Öte yandan Ses Kocaeli, kendi haber portalından yaptığı yayında saldırıyı şöyle duyurdu ;

 

Gazetemize silahlı saldırı

Bu sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak no 10 da bulunan gazetemizin binasına gelen saldırganlar gazetemizi kurşun yağmuruna tuttu.

mask
Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak No 10 İzmit adresindeki gazetemizin idari binası kurşunlandı. Saldırganlar gazetemizin ana giriş kapısına 9 el ateş ederek kurşunladı

Kocaeli ve halkının çıkarları doğrultusunda cesur yayınlarını sürdüren www.seskocaeli.com susturulmak istendi. Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak No 10 İzmit adresindeki gazetemizin idari binası kurşunlandı.

Sabah 05.00 sularında gazetenin ana giriş kapısına araçla gelen saldırgan veya saldırganlar, gazeteyi kurşun yağmuruna tuttu. 9 el ateş eden şahıslar, kaçarak uzaklaştı. Kurşunlama olayı gazetemizin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

SUSTURAMAYACAKLAR

Haber verilmesiyle birlikte kurşunlanmanın yaşandığı gazetemize çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Gazetenin giriş ve çıkışlarında detaylı inceleme yapıldı. Olay yeri inceleme ekipleri sokağı görebilecek tüm kamaraları tek tek tarayarak, saldırganları tespit etmeye çalışıyor.

Bu çirkin ve küstah saldırının faillerinin biran önce ortaya çıkmasını ve ucu kime dokunursa dokunsun olayın aydınlatılmasını Kocaeli polisinden bekliyoruz.
Olayda yaralanan olmazken, maddi hasar var.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑