parkinnn

Siyaset

Sezer, “Engelleri birlikte kaldıracağız”

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Projelerimizde engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

24 Şubat 2024 Saat: 17:21
Sezer, “Engelleri birlikte kaldıracağız”
Sezer, “Engelleri birlikte kaldıracağız”

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmaları kapsamında ilçede yaşayan her bireyle bir araya gelemeye devam ediyor. Başkan Sezer bu kapsamda Engelsiz Yaşam Merkezi, Gölcük Şoförler Odası, İşçi Emeklileri Derneği Gölcük Şubesi, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Muhtarlığı ziyaret ederek Merkez Mahallesi'nde de teşkilat üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Gölcük Belediyesi’nin her zaman engellilerin yanında olduğunu söyleyen Sezer, “Engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

SİZLERE YÖNELİK HİZMETLER SÜRECEK

Hayata geçirdikleri tüm proje ve çalışmalarda engelli dostu belediyecilik örneği ortaya koyduklarını ifade eden Sezer, “Engelli bireylerimizin kent yaşamında kendilerini rahat hissedebilmesi, her türlü olanak ve hizmetten yararlanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayat kalitelerini yükseltmek, yaşadıkları sorunların önüne geçmek ve toplumsal hayata katılımlarını sağlamak için önemli adımlar atıyoruz. Yol, kaldırım ve park projelerimizde engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑