parkinnn

Siyaset

Sezer, “Kazanan yine Gölcük olacak”

Gölcük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan ayının ilk akşamında Çiftlik Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Sezer, “Yeni dönemde de Gölcük’te kazanan hizmet ve eser siyaseti olacak” dedi.

12 Mart 2024 Saat: 12:47
Sezer, “Kazanan yine Gölcük olacak”
Sezer, “Kazanan yine Gölcük olacak”

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak hemşehrilerinden destek istiyor. Ramazan ayının ilk akşamında teravih namazında bir araya geldiği Çiftlik Mahallesi sakinleri ile namaz sonrası sohbet eden Başkan Sezer, “Alt yapı, üst yapı, yol yatırımları, yeni parklar, yeni sosyal yaşam alanları, tamamlanan dev sağlık yatırımları ile Gölcük daha da yaşanılabilir bir ilçe olacak” dedi.

 

PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bu güne kadar çok önemli projeler hayata geçirdiklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Daha yaşanabilir bir Gölcük için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre yaptığımız projelerle yeni dönemde de kazanan yine Gölcük olacak. Kaynakları verimli, etkin ve ekonomik kullanarak ilçemiz için yatırım yapmaya ve proje üretmeye aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑