parkinnn

Güncel

Şiir hakkında her şey bu kursta

TDED Kocaeli Şubesi’nde şiir yazma ve okuma teknikleri kursu başladı

12 Şubat 2016 Saat: 10:29
Şiir hakkında her şey bu kursta
Şiir hakkında her şey bu kursta

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği(TDED)Kocaeli Şubesi’nde yeni bir kurs başladı. Yazarlık Okulu, Diksiyon ve Hitabet kursunun ardından başlayan “Şiir Yazma ve Okuma Teknikleri” kursu büyük ilgi gördü. Her çarşamba günü 18.00-20.00 saatleri arasında, Seka Kültür Alanı’nda bulunan dernek binasında yapılan sertifikalı kursa katılanlar hiçbir ücret ödemiyor.

 

ŞİİR OKUMA VE YORUMLAMA EĞİTİMİ DE VERİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği(TDED) Kocaeli Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği “Şiir Yazma ve Okuma Teknikleri” kursu geçen hafta derslere başladı. Usta şairler ve şiir yorumcuları ile yeni şairleri bir araya getiren kursta, hece vezni ve serbest vezin şiirler üzerinde teknik bilgilendirmenin yanı sıra şiir okuma ve yorumlama eğitimi de veriliyor. Osman Saraç’ın eğitmenliğini yaptığı kurs, her çarşamba 18.00-20.00 saatlerinde yapılıyor. 

 

BİLGİ İÇİN

Kocaeli’nin kültür ve sosyal hayatına zenginlik katan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi (TDED)’nin gerçekleştirdiği programlar hakkında detaylı bilgiye www.tdedkocaeli.org.trweb sitesinin yanı sıra https://twitter.com/tdedkocaeli ve https://www.facebook.com/tdedkocaeli/?ref=aymt_homepage_panel sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor. Ayrıca  isteyenler0262 2700100 No’lu telefonu arayarak da bilgi alabiliyor.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑