parkinnn

Spor

Şimdi gerçekler: Halktan korkarak!

Gebze Belediyesi’nin Dilovası’nda maçı olan Gebze takımlarına, “Taşlanıyor” gerekçesiyle otobüs vermemesi korkaklığı devam etti.. Gebze Belediyesi’nin Dilovası’nda maça giden amatör spor kulüplerine yönelik olarak, “Orada ot

30 Eylül 2014 Saat: 11:04
Şimdi gerçekler: Halktan korkarak!
Şimdi gerçekler: Halktan korkarak!
Gebze Belediyesi’nin Dilovası’nda maçı olan Gebze takımlarına, “Taşlanıyor” gerekçesiyle otobüs vermemesi korkaklığı devam etti..

Gebze Belediyesi’nin Dilovası’nda maça giden amatör spor kulüplerine yönelik olarak, “Orada otobüs taşlanıyor. Araç vermeyiz” tutumu, net tanımla korkaklığı ve futbolda şiddet yanlılarının tam istediği şekilde geri adım atması Gebze’deki amatör spor kulüplerinin yanı sıra Dilovası’nda spor camiasının da tepkisini çekiyor. Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda hafta sonu oynanan üstelik Süper Amatör Lig maçlarına Suadiye Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsü ile geldi. Sahasının kapatılmasından ötürü iç saha maçını aynı statta oynayan Şekerpınar Gençler Birliği için Çayırova Belediyesi otobüs tahsis etti. Şekerpınar G.Birliği’nin konuk ettiği Gebze temsilcisi Mustafapaşaspor ise Dilovası Belediyespor ile oynadığı maçta olduğu gibi kendi tuttuğu otobüs ile Dilovası’nın yolunu tuttu.

TÜM İLÇE TÖHMET ALTINDA

Konuyu gazetemiz kısa bir süre önce Arapçeşmespor örneği üzerinden, “Korkunun amatöre faydası yok” başlığı ile gündeme getirirken geçen hafta KASKF Başkanı Murat Aydın’ın özellikle Kocaeli Birlikspor başkanlığına iktidara yakın çevreler tarafından “atanmasının” ardından amatörlerin sorunlarına gösterdiği ilgisizlik boyutunda da sorgulamıştık. Gebze Belediyesi söz konusu yayınlara rağmen inatla yanlışını sürdürürken Dilovası Belediyespor camiası ve belediyeye yakın çevreler, Gebze Belediyesi’nin söz konusu gerekçeyle sergilediği tutumun Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra tüm Dilovalılar’ı töhmet altında bırakmasından esasla hayli tepkili.

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

İsminin açıklanmasını istemeyen bir kulüp yöneticisi konuya dair gazetemize yaptığı açıklamada Gebze Belediyesi’nin tutumunun son derece yanlış olduğunu belirtip, “Futbolda şiddet olayları kimsenin tasvip etmediği vakalar. İlçemizde de zaman zaman bizlerin uyarı ve müdahalelerine rağmen kimi istenmeyen tatsızlıklar yaşanmış olabilir ama şiddet algısı bu ilçenin değil ülkenin bir sorunu. Biz ilçemizde bir taraftan bu tür vakaların önüne geçmeye çalışırken Gebze Belediyesi’nin tam da bu tür vakalara karışan kişilerin istediği şekilde ilçemize gelen Gebzeli rakiplerimize otobüs tahsis etmemesini ve tavrını şiddetle kınıyoruz” diye konuştu. Dilovası Belediyesi’nin deplasmana giden her Dilovası takımı için otobüs tahsis ettiğine de dikkat çeken yönetici, Gebze Belediyesi’nin söz konusu tutumundan bir an önce geri adım atması gerektiğine dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑