parkinnn

Spor

Sinir harbi sakin olanın

Sinir harbi sakin olanın Sultan Orhanspor ile Serhatspor hazırlık maçını aynı zaman dilimindeki Kartepe kampında değil evlerinde yaptı. Şekerpınar’da oynanan maç sinir harbine dönüşürken 10 kişi kalan Serhat’ın gardı düştü. Sul

2 Eylül 2014 Saat: 15:42
Sinir harbi sakin olanın
Sinir harbi sakin olanın

Sinir harbi sakin olanın

Sultan Orhanspor ile Serhatspor hazırlık maçını aynı zaman dilimindeki Kartepe kampında değil evlerinde yaptı. Şekerpınar’da oynanan maç sinir harbine dönüşürken 10 kişi kalan Serhat’ın gardı düştü. Sultan sonuca ikinci yarıda gitti.

Amatör Süper Lig’in başlamasına bir, Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına iki hafta kala her iki ligdeki temsilcilerimiz Şekerpınar Stadı’nda karşı karşıya geldi. Kartepe Green Park Otel’deki kampları aynı zaman dilimine denk gelmesine karşın bu süreçte Kartepe’de hazırlık maçı oynamayan temsilcilerimiz, önceki akşam gerçekleşen hazırlık maçında eksiklerini görme ve giderme fırsatı buldu. Yer yer gereksiz şekilde sinir harbine dönüşen maçta bir de kırmızı kart çıktı. Sinirlerine daha fazla hakim olup maçı eksiksiz tamamlayan Sultan Orhanspor rakibi 10 kişi kaldıktan sonra oyunun tek hakimi oldu. İlk yarısı golsüz biten müsabakada sonuca ikinci yarıda giderken bir de penaltıdan yararlanamadı.

ÜÇ FİLE BEKÇİSİNİ DE DENEDİ

Maça Sultan Orhanspor; Engin, Serkan, Erhan, Arda, İbrahim, Emin, Emre, Eyüp, Haydar, Furkan, Emre ve Arslan’dan oluşan ilk 11’i ile başladı. Teknik Direktör Ramiz Soydaş ikinci devreye yedi değişiklikle başlarken kalede üç file bekçisini de denedi. Turuncu mavililerde ilk yarıda kaleyi Engin korurken ikinci yarının başında oyuna giren Ammad, 70’nci dakikada yerini Ünal’a bıraktı. Serhatspor ise Abdullah, Doğukan, Faruk, Sait, Volkan Olgun, Mehmet, Saadettin, Barış, Eren, İshak’tan oluşan 11’i ile başladığı maçta toplam üç değişiklikle yetindi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑