AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Kazım Karabekir ve Sırasöğütler Mahallelerinde sandık kurulu istişare toplantılarını birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdi.


AK Parti Darıca İlçe teşkilatının saha çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bu toplantılarda, mahalle başkanları ve yönetimleri öncülüğünde sandık kurulu üyeleriyle bir araya gelindi.
Kazım Karabekir Mahallesi’nde Mahalle Başkanı Turan Yurdakul ve yönetimi tarafından düzenlenen istişare toplantısında, sandık kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulunuldu, teşkilatın geleceğe yönelik hedefleri masaya yatırıldı. Benzer şekilde Sırasöğütler Mahallesi’nde Mahalle Başkanı Ahmet Çakır ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda da sandık kurulu üyeleriyle verimli bir diyalog ortamı sağlandı. Toplantılarda, partinin tabanla bağlarını güçlendirme, seçmenle doğrudan iletişim kurma ve teşkilatın organizasyonel gücünü artırma konuları ön planda tutuldu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, bu anlamlı toplantılar kapsamında yaptığı değerlendirmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaset ve istişare vurgusuna atıfta bulunarak şu demeci paylaştı: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta vurguladığı gibi, ‘Siyaset milletle istişare etmek, milletin nabzını tutmak, milletin sesine kulak vermektir.’ Biz de Darıca’da Kazım Karabekir ve Sırasöğütler mahallelerimizde sandık kurulu üyelerimizle bir araya gelerek bu anlayışla hareket ediyoruz. İstişarelerimizde her bir kardeşimizin görüşü, önerisi bizim için kıymetlidir. Teşkilat olarak omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya, 2028 hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Rabb’im dayanışmamızı daim eylesin.”
BAŞKAN BIYIK YEREL HİZMETLERİ ANLATTI
İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte sandık kurullarında görev alan dava arkadaşlarıyla buluşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, istişarelerin önemine vurgu yaptı. Toplantılarda, partinin tabanından gelen görüş ve önerilerin doğrudan değerlendirildiği, bu doğrultuda belediyecilik çalışmalarının şekillendirildiği belirtildi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte katıldığı Kazım Karabekir Mahallesi istişare toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar ile birlikte, Kazım Karabekir Mahallemizde sandık kurullarında görev alan dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. İstişare kültürü, partimizin en önemli yapı taşlarından biridir. Sahadan aldığımız görüş ve önerilerle yatırımlarımızı şekillendiriyor, Darıca’mıza daha nitelikli vekalıcı hizmetler üretmeye devam ediyoruz.”