parkinnn

Eğitim

Slogan yarışmasında son gün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı-Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından Deprem Bilincini Oluşturma konulu liseler arası slogan yarışması açıldı.

10 Haziran 2014 Saat: 10:12
Slogan yarışmasında son gün
Slogan yarışmasında son gün

En fazla 10 kelimeden oluşacak slogan yarışmasında seçilecek eserler, kamu spotu olarak da kullanılacak. Yarışmada birinci olan sloganın sahibi son model cep telefonu kazanacak. Yarışmada son başvuru tarihi ise 10 Haziran Salı günü.

 EN FAZLA 10 KELİME

Kocaeli genelindeki tüm liselerin 9, 10, 11 ve 12. sınıflarında okuyan öğrencilerin katılacağı yarışmada deprem bilincini oluşturma konulu sloganlar en fazla 10 kelimeden oluşacak. Yarışmaya gönderilecek bilgiler, öğrenciler tarafından katlanmadan ve yıpranmayacak şekilde en geç 10 Haziran 2014 tarihine kadar okul müdürlüklerine teslim edilecek. Katlanan ve yırtılan bilgiler değerlendirmeye alınmayacağı gibi yarışmaya katılacak eserlerde öğrencinin kimliğini belirten ad, imza gibi bilgiler açık şekilde belirtilecek. 

HEDİYE VERİLECEK

Yarışmada birinci seçilecek eserin sahibine son model cep telefonu, ikinciye tablet pc, üçüncüye ise dağ bisikleti hediye edilecek.

 Yarışmayla ilgili bilgi almak isteyenler 0262 3215635’ten telefonla bilgi alabilir veya Kozluk Mah. Oramiral Salim Dervişoğlu Cad. No:54 İzmit adresindeki Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü’ne başvurabilir. Yarışma sonuçları Büyükşehir’in www.kocaeli.bel.tr adresinden duyurulacaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑