parkinnn

Spor

SNEİJDER 'SIKIYORSA BENİ DE KADRO DIŞI BIRAK' DEDİ Mİ?

Sneijder hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Kimseyle sorunu olmadığını belirten tecrübeli futbolcu, “Ne zaman kötü sonuçlar alsak bizi karıştırmak için aynı kişiler ortaya çıkıyor. Kötü günde de birlik olmamız lazım” d

2 Mart 2017 Saat: 15:44
SNEİJDER SIKIYORSA BENİ DE KADRO DIŞI BIRAK DEDİ Mİ?
SNEİJDER 'SIKIYORSA BENİ DE KADRO DIŞI BIRAK' DEDİ Mİ?
Sneijder hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Kimseyle sorunu olmadığını belirten tecrübeli futbolcu, “Ne zaman kötü sonuçlar alsak bizi karıştırmak için aynı kişiler ortaya çıkıyor. Kötü günde de birlik olmamız lazım” dedi.
Riekerink’le yollar ayrıldıktan sonra gözlerin kendisine çevrildiği Wesley Sneijder, İgor Tudor yönetiminde çıktığı ilk maçta Beşiktaş’a karşı etkisiz bir performans sergilemişti.
Hırvat hocanın ileri uçta Podolski’ye yakın oynattığı 32 yaşındaki oyuncu, hem yeni pozisyonu hem de Tudor’a, “Sıkıyorsa beni de kadro dışı bırak” dediği iddiaları hakkında konuştu.
“4 yıldır buradayım. Artık böyle haberlere alıştım” diyen Sneijder, “Ne zaman biraz kötü sonuçlar alsak, bizi karıştırmak için aynı kişiler ortaya çıkıyor... Kimseyle sorunum yok ben futbolumu oynamaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.
Takım halinde ortaya koydukları performanstan kendisinin de memnun olmadığını dile getiren Wesley, şöyle devam etti: “Tabii ki gerçek Galatasaray bu değil. Beşiktaş karşısında iyi olmadığımı ben de kabul ediyorum ama hocamız yeni bir sistem uygulamak istiyor. Ben zaten alışık olduğum pozisyonda oynamadım, Podolski de kendi yerinde oynamadı. Ama nasıl iyi sonuçlar aldığımızda her şey iyiyse, kötü günümüzde de birlik olmamız lazım...”
“Kimse Galatasaray’dan büyük değildir. Kimse Galatasaray’dan önemli değildir. Biz hep beraber bu takımı yine layık olduğu yere getireceğiz. Taraftarlarımız kimsenin gazına gelmesin. Bizi desteklemeye devam etsin.”
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑