parkinnn

Spor

Sokakta basket var...

Sokakta basket var Gebze’de spor sokakta! Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Sokak Basketbolu 3x3 Turnuvası 6-7 Eylül tarihleri arasında Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. 2 gün

3 Eylül 2014 Saat: 17:28
Sokakta basket var...
Sokakta basket var...

Sokakta basket var

Gebze’de spor sokakta! Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Sokak Basketbolu 3x3 Turnuvası 6-7 Eylül tarihleri arasında Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

2 gün sürecek olan Gebze Sokak Basketbolu Turnuvası; bayanlar, 15 yaş ve altı, 18 yaş ve altı, kurumsal ve genel kategorilerinde gerçekleştirilecek. 3 kişiden oluşacak takımların kıran kırana mücadelesine sahne olacak ‘Gebze Sokak Basketbolu 3x3 Turnuvası’nda müsabakalar 12.00 ile 20.00 saatleri arasında yapılacak.

KOTALAR DOLMAK ÜZERE

Öte yandan bu sabah saat 10.00’da Tatlıkuyu Köprüsü altındaki Cağ Kebabı Yavuz Usta’da etkinliğe dair basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Gebze Sokak Basketbolu Komite üyeleri turnuvaya dair basın aracılığı ile kamuoyunu bilgilendirecek. Turnuvaya dün öğlen saatlerine kadar bayanlar kategorisinde dokuz, 15 yaş ve altı kategorisinde dört, 18 yaş ve altı kategorisinde 30, genel kategoride 29, kurumsal kategoride 3 olmak üzere 75 başvuru yapıldı. Bayanlar kategorisi için 3, 15 yaş ve altı kategorisi için 8, kurumlar için 5 kota dün öğlen saatleri itibari ile henüz dolmamıştı. Genel kategori için sadece bir boşluk kalırken, 18 yaş ve altı kategorisi, 5 yedeğiyle birlikte tamamen doldu. Ayrıntı ve başvuru için: www.gebzesokakbasketbolu.com  

MÜCAHİT SAK BERABERİNDE GETİRDİ

Sokak basketbolu Mücahit Sak’ın Çayırova’da görev yaptığı süreçte, Çayırova Belediyesi işbirliğinde yapılıyordu. Belediyede yönetimin değişmesiyle birlikte Şevki Demirci’nin tasarruf politikasında spordan da musluğu kesmesi sonrası bu yıl Çayırova’da tekrarı olur mu bilinmiyor. Ancak Mücahit Sak’ın Çayırova’dan Gebze’ye atanması ile birlikte bu yıl Gebze’de hayata geçecek olması, tesadüf olmasa gerek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑