Ana Manşet Reklam

Güncel

Son dakika: Eşini vurdu, çocuklarını zehirledi, intihar etti

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde 60 yaşındaki Muammer Gül, Rus asıllı eşi 37 yaşındaki Anna Gül'ü pompalı tüfekle, 13 ve 15 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu zehirleyerek öldürdü, ardından tüfekle intihar etti.

14 Şubat 2017 Saat: 13:43
Son dakika: Eşini vurdu, çocuklarını zehirledi, intihar etti
Son dakika: Eşini vurdu, çocuklarını zehirledi, intihar etti

Antalya'da cinnet getiren adam, eşini pompalı tüfekle, 2 çocuğunu da zehirleyerek öldürdü. Koca, daha sonra karısını öldürdüğü tüfekle intihar etti. 
Olay bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın merkez Aksu ilçesi Dumanlar Mahallesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Muammer Gül, Rus uyruklu eşi Anna Gül’ü (37) pompalı tüfekle, 13 yaşındaki kızı Leyla G. ve 15 yaşlarındaki oğlu Victor G.'yi zehirleyerek öldürdü. Muammer Gül, daha sonra tüfekle intihar etti. 

Cesetlerin, olay yerindeki incelemenin ardından Antalya Adli Tıp  Kurumu morguna kaldırılacağı ifade edildi. Aksu Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  olayla ilgili soruşturma başlattı.

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER

NOT BULUNDU

 Öte yandan, M.G'nin geride, üzerinde eşinin Rusya'daki akrabalarının  telefon numaraları ve çocuklarının TC kimlik numaraları ile veda ifadelerinin  bulunduğu bir not bıraktığı öğrenildi



 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑