parkinnn

Güncel

Son dakika: İstanbul'da TIR'ların trafiğe çıkması yasaklandı

İstanbul Valiliği kar yağışı nedeniyle imi kritik karar aldı. Valilik kentte bugün kamu kurum ve kuruluşlarında mesainin 15.30'a çekildiğini açıkladı. Ayrıca valilik TIR'ların trafiğe çıkışını da yasakladı.

9 Ocak 2017 Saat: 15:25
Son dakika: İstanbulda TIRların trafiğe çıkması yasaklandı
Son dakika: İstanbul'da TIR'ların trafiğe çıkması yasaklandı

  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden (AKOM)  yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre yoğun  kar yağışının şiddetini artırarak akşam geç saatlere kadar etkisini sürdüreceği  belirtildi. Açıklamada, "Kış lastiği kullanmayan sürücülerin trafiğe çıkmamaları  önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi. İstanbul Valiliği de iki kirtik karar aldı. 

MESAİ SAATİ 15.30'A ÇEKİLDİ 

 İstanbul Valisi Vasip Şahin, kar yağışı nedeniyle  kentte bugün kamu kurum ve kuruluşlarında mesainin öne çekildiğini açıkladı. Vali Şahin, yaptığı açıklamada, devam eden ve meteorolojik  değerlendirmelere göre artması beklenen kar yağışının, kentte yol açabileceği  trafik yoğunluğu ve olumsuzlukları en aza indirebilmek için kamu kurum ve  kuruluşlarında çalışan personelin mesai sona erme saatinin, bugüne mahsus olmak  üzere 15.30 olarak belirlendiğini belirtti. Kurum amirleri tarafından zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için yeterli  personelin ayrılacağını aktaran Şahin, hizmet gereği görevine devam mecburiyeti  bulunan kurumlarda, mesainin erkene alınıp alınmayacağının kurum amirlerinin  takdirine bırakıldığını kaydetti.

TIR'LARIN TRAFİĞE ÇIKIŞI YASAKLANDI 

İstanbul Valiliği aldığı kararla, TIR'ların trafiğe çıkmasını yasakladı.  Cuma akşamı yaşanan kar yağışı sırasında çok sayıda TIR devrilmiş ve  trafik kabusuna neden olmuşlardı. 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑