parkinnn

Güncel

Son dakika: Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı...

Sinop'tan üzücü bir son dakika haberi.... Sinop'un Saraydüzü ilçesinde yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre otobüste bulunan yolculardan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı. Yardı

29 Aralık 2016 Saat: 09:57
Son dakika: Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı...
Son dakika: Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı...

Son dakika:  Sinop’un Saraydüzü ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeni ile yoldan çıkan yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Sinop istikametine gitmekte olan 57 AS 376 plakalı yolcu otobüsü, Sinop’un Saraydüzü ilçesi Başekin köyü mevkisinde buzlanma nedeni ile sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Otobüs, bariyerlere çarptıktan sonra yaklaşık 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Çevredeki vatandaşlar kazayı görüp jandarma, sağlık ve kurtarma ekiplerine haber verdi. Ekipler hemen olay yerine intikal ederken, kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi de yaralandı. Kazanın gerçekleştiği bölgede çalışmalar devam ediyor.

Bölgeye, Jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle bölgeye ulaşımın güçlükle sağlandığı ifade edildi.

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER

SİVAS'TA DA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 34 YARALI

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yolcu otobüsünün şiddetli rüzgar nedeniyle devrilmesi sonucu 3'ü Afgan, 34 kişi yaralandı.

Kaza saat 03.00 sıralarında Sivas-Ankara D-200 karayolu 10'uncu kilometresinde Kavak köyü yakınlarında meydana geldi. Kars'tan Ankara'ya gitmekte olan Ergün Gökçe (52) idaresindeki 06 NT 902 plakalı yolcu otobüsü Yıldızeli ilçesi Kavak köyü yakınlarında şiddetli rüzgar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza otobüs sürücüsü Gökçe ile birlikte 3'ü Afgan 34 kişi yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerince Yıldızeli Devlet Hastanesi ve Sivas'taki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada yaralananların bazılarının isimleri şöyle:

"Alper Uçungan, Mehmet Toprak, Caferi Sadık Arığı, Gültekin Yolcu, Şemsettin Alkan, Fatma Alkan, İzzettin Alkan, Tüner Budaklı, Halis Ötünçtemur, Mehmet Can Toptaş, İlyas Uysal, Kubilay Budaklı, Erdal Keleşoğlu, Onur Amran, Tanju Erol, Remzi Ölmez, Mert Gökçe, Tevrat Ölmez, Ergün Gökçe, Emine Ölmez, Ahmet Avcıkya"

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑