parkinnn

Yaşam

SONBAHAR KIŞ MODASININ KİLİT PARÇALARI

Moda tasarımcısı Sinem Aksoy sonbahar-kış modası ve trendleriyle ilgili önemli bilgiler verdi.

7 Aralık 2022 Saat: 12:43
SONBAHAR KIŞ MODASININ KİLİT PARÇALARI
SONBAHAR KIŞ MODASININ KİLİT PARÇALARI

“Sonbahar- Kış aylarında podyumlarda sık sık rastladığımız ve günlük giyim tarzımıza kolaylıkla dahil edebileceğimiz trendler listemizin başındaki isim;

 

Maksi (uzun) paltolar

Soğuk hava şartları ve şehir hayatına uyum gösterebilen , rahat ,kullanışlı bir parça. Bir çok kombininiz ile kullanabileceğiniz joker bir dış giyim ikonu. İçine giydiğiniz mini elbiseler, taytlar , tulumlar ve altına giydiğiniz her tarz çizme ,bot modeliyle uyumlu olacak bir kurtarıcı.

 

Suni kürk modası

Modanın öncüsü markaların podyumlarında sıkça gördüğümüz suni büyük kürkler , bu kış kolay kolay üşümeyeceğimizin habercisi. Gece görünümüne de günlük stilimize de uyarlayabileceğimiz bu trend soğuk havalarda hem şık hem havalı olmanın en kolay yolu.

 

Diz üstü çizmeler

Bu sezon çizmeleri kıyafetlerden daha ön planda görüyoruz. Çizme boyları düz üstününde birazcık üstünde ve kombinin en öne çıkan parçası. Tamamen siyah düz bir kombini göz alıcı göstermenin en kolay yollarından biri. Mini elbiseler , mini etekler ve taytlarla tamamlandığında çekici ve cesur.

 

Transparan modası

Yaz aylarında sık sık gördüğümüz transparan modası , kış uyarlamaları ile devam etmekte. Transparan trikolar, ceketlerin veya hırkaların içinden görünen tül transparan üstler ,danteller, külotlu çorap ve çizmeyle bütünleşen hafif transparan elbiseler bu kış etkisini kaybetmeyecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑