parkinnn

Siyaset

SÖNMEZ’ E GEREDELİLERDEN MÜTHİŞ DESTEK

Kartepe, Köseköy,Tepecik Mahallesinde bir kafeteryada Bolu Gerdeliler ile buluşan CHP Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, hem projelerini anlattı hem de bugüne kadar bölgede mağdur edilen bir kesim olduklarından yakınan vatandaşlara destek

20 Mart 2014 Saat: 12:26
SÖNMEZ’ E GEREDELİLERDEN MÜTHİŞ DESTEK
SÖNMEZ’ E GEREDELİLERDEN MÜTHİŞ DESTEK

Kartepe, Köseköy,Tepecik Mahallesinde bir kafeteryada Bolu Gerdeliler ile buluşan CHP Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, hem projelerini anlattı hem de bugüne kadar bölgede mağdur edilen bir kesim olduklarından yakınan vatandaşlara destek sözü verdi. Sönmez, Geredeliler tarafından başkan gibi karşılandı.

GEREDELİLER SIKINTILI

Organizasyonunu DYP eski meclis üyelerinden Dursun Çelik ve Dernekleşme çalışmalarını yürüten komisyon adına Mehmet Demir’in yaptığı Geredeliler buluşmasına yüzlerce vatandaş katılırken, vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda 850 civarında bir seçmene sahip olmalarına rağmen, yerel yönetimler nezdinde hep mağdur edildiklerini, iş, ticaret, sosyal dayanışma konularında sıkıntıları olduğunu söylediler. Ayrıca, Haydarpaşa lojistik merkezinin kendi bölgelerinde olmasına rağmen, buradan iş ve ticaret anlamında yararlanamadıklarını dile getirdiler.

ALTINKAYA’DAN ÇAĞRI

 

Toplantıda İlçe Başkanı Başar Değer, Köseköy eski Belediye Başkanı ve CHP Belediye Meclis üyesi Selahattin Altınkaya birer konuşma yaparak, Geredelilerden destek istediler.

HEPİMİZ KARTEPE’YİZ

İstasyon mahallesinden de Gerede kökenlilerin katıldığı toplantıda konuşan CHP adayı Sönmez, projeleri konusunda anlatımlarda bulundu. Geredelilerin iş, esnaflarına destek, imar ile ilgili sıkıntılarına tek tek el atacağını dile getiren Sönmez, “beni de bir Geredeli kabul edin. Tüm Kartepelilerin belediyede, hizmetlerde ve temsilde yeri ne ise sizinde o olacak” dedi. Bugüne kadar yüzlerce Geredeli ile bizzat görüştüğünü, kendisine olan inancını ve güvenini ifade ettiklerini de vurgulayan Sönmez, “tüm Geredelilerin benim yanımda olacağına inancım tam “dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑