parkinnn

Siyaset

SÖNMEZ “KARABALIKVE ESKİ BAŞKANLARIN TECRÜBESİNDEN YARARLANACAĞIM”

CHP’nin belediye Meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve değerlendirmelerde bulunan CHP Belediye başkan adayı Yaşar Sönmez, meclis üyesi aday adaylarının aday olsun yada olmasın her birinin

2 Şubat 2014 Saat: 15:44
SÖNMEZ “KARABALIKVE ESKİ BAŞKANLARIN TECRÜBESİNDEN YARARLANACAĞIM”
SÖNMEZ “KARABALIKVE ESKİ BAŞKANLARIN TECRÜBESİNDEN YARARLANACAĞIM”

CHP’nin belediye Meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve değerlendirmelerde bulunan CHP Belediye başkan adayı Yaşar Sönmez, meclis üyesi aday adaylarının aday olsun yada olmasın her birinin ayrı bir değer, Kartepe ve kendi seçim başarısı için birer şans olduğunu söyledi.

Sönmez, AKP’nin Kartepe’de güçlü bir konumda olan Belediye başkanı Şükrü Karabalık’ın aday gösterilmeyip Hüseyin Üzülmez’in aday gösterilmesi konusunda her zaman olduğu gibi yorum yapmaktan kaçınırken, geçmiş mesai arkadaşım ve büyüğümüz dediği Şükrü başkan’a sıcak mesajlar göndermeye devam etti.

ŞÜKRÜ BAŞKANLA DAHA ZORDU

Gazetecilerin Kartepe’nin güçlü isimlerinden Şükrü Karabalık’ın aday gösterilmemesi nedeniyle seçim sonuçlarına ilişkin sorularını da samimi bir şekilde yanıtlayan CHP Adayı Yaşar Sönmez, “Biz bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum.  Şükrü başkan aday olsaydı, işimiz daha zordu. Çünkü, bölgeye yıllarını vermiş, vatandaşlarla güçlü diyalogları olan ve hizmetleri geçmiş biri. Şimdi işimiz daha kolay”diye yanıtladı.

İSTERSE HER ZAMAN YARARLANACAĞIM

Seçim çalışmalarını seviyeli bir şekilde sürdüreceklerini, Şükrü Karabalık ve diğer eski belediye başkanlarının tecrübelerinden her zaman yararlanmak isteyeceğini, kapısının kendilerine açık olacağını, bugüne kadar incitecek bir tavrının olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını ifade eden Sönmez, “Biz geçmişe değil, önümüze bakıyoruz. İktidar ve muhalefet arasında elbette tartışma ve eleştiriler olur. Biz göreve gelirsek bizi de eleştirecekler. Bu normal.  Göreve geldikten sonra, Şükrü Başkan ve diğer başkanlarımla ile iyi diyaloglar sürdürmeye kararlıyım.  Benim Kartepe hayallerim var.  Karabalık’ın da tecrübelerine başvuracağım. Çünkü, hem geçmiş mesai arkadaşım hem büyüğümüz hem de Kartepe’yi tanıyan ve Kartepe’nin çocuğu. Bir kenara konacak isim değil. Bunu hiçbir amaç gütmeden söylüyorum ve her zamanda söyleyeceğim.” dedi.

TÜM RAKİPLERİMİZ GÜÇLÜ

Sönmez, Kartepe’de yalnız kendilerinin değil, SP ve MHP’nin de güçlü tabana ve adaylara sahip olduğuna dikkat çeken Sönmez, “Yarışımız elbette zorlu olacak. Her biri değerli adaylar. MHP Adayı Dizdaroğlu iyi, değerli bir isim. Aras geçmişte kendisini kanıtlamış değerli bir ağabeyimiz. Çok seviyeli ve kaliteli bir yarış var. Böylede devam edecek. İnanıyorum ki, sonuçta halkın takdiri ile biz başarılı olacağız.”diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑