parkinnn

Siyaset

SÖNMEZ: “SİYASİ, BÖLGE VE İNSAN AYRIMI OLMAYACAK"

CHP’nin Derbent’te seçim bürosunun açılışı için düzenlenen törene, Derbentliler büyük ilgi gösterdi. Tören alanı dolup taştı. Derbent CHP seçim Bürosunun açılışına, CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, CHP Kartepe Belediye ba

1 Mart 2014 Saat: 11:56
SÖNMEZ: “SİYASİ, BÖLGE VE İNSAN AYRIMI OLMAYACAK"
SÖNMEZ: “SİYASİ, BÖLGE VE İNSAN AYRIMI OLMAYACAK"

CHP’nin Derbent’te seçim bürosunun açılışı için düzenlenen törene, Derbentliler büyük ilgi gösterdi. Tören alanı dolup taştı.

Derbent CHP seçim Bürosunun açılışına, CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, CHP Kartepe İlçe başkanı Başar Değer, İl genel Meclis üyeleri Evnur Sandal ve Erdal Baş, Köseköy eski Belediye başkanı ve Meclis üyesi adayı Selahattin Altınkaya, belediye meclis üyelerinin tamamı, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

AKAR, İKİTADAR OLACAKLARINI SÖYLEDİ

Tören’in açılış konuşmasını CHP ilçe başkanı av. Başar değer yaparken, bölgeden belediye Meclsi üyesine aday olan Nezih Yılmaz da bir konuşma yaptı. Değer ve yılmaz, bölge halkının verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Törende konuşan CHP milletvekili haydar akar, yolsuzluklar konusunda hükümete yüklenirken, tüm Kocaeli’de CHP’nin iktidar olacağını söyledi.

HERKES KARTEPELİ, HERKES DOSTUM

Törende konuşan CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez ise, Kartepe’de bölge, insan ve siyasi görüş farklılığı ayrımı yapmadıklarını, bundan sonrada yapmayacaklarını, göreve geldiklerinde de, “herkes Kartepeli herkes kardeşim, dostum”yaklaşımı ile yürüyeceklerini, projeleri hayata geçirirken tüm eski başkanlardan yararlanacaklarını söyledi. Kimseyi incitmemeye, hangi partiden olursa olsun, oy versin yada vermesin herkes ile elele vereceklerini vurgulayan Sönmez, 30 mart’ta seçimi alacaklarından kuşkusunun olmadığını söyledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Sönmez, bölgeden İl Genel meclisi üyesi görevini sürdüren Erdal Baş’a da bölgesi için yaptığı mücadele ve kendilerine verdiği destekten dlayı teşekkür etti.

ÇOK SAYIDA GENCE ROZET

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından, Milletvekili haydar Akar, CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez ve İlçe Başkanı Başar değer, çok sayıda gence rozetlerini taktı. Rozet takma sırasında konuşan Sönmez, Kartepe’nin her tarafında özellikle gençlerin destek olmak için akın akın partilerine katıldığını, bayanlardan da büyük destek gördüğünü söyledi.

 

Derbette bir seçim bürosu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑