parkinnn

Kültür

Sosyal medya fenomenleri üniversite gençliğiyle buluştu

6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında sosyal medya buluşmalarının ilki Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

14 Mayıs 2014 Saat: 10:44
Sosyal medya fenomenleri üniversite gençliğiyle buluştu
Sosyal medya fenomenleri üniversite gençliğiyle buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında sosyal medya fenomenlerinin ilk buluşması Sakarya Üniversitesi’nde yaşandı. Sosyal medya fenomenleri Aşkım Kapışmak ve Feridun Özdemir, Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde üniversite öğrencileriyle buluştu.

 IMG_5548.JPG görüntüleniyor

KADIN ERKEK FARKLARI GÜLDÜRDÜ

Sosyal medya fenomenlerinden Aşkım Kapışmak, sahne performansıyla izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Kadınlarla erkeklerin arasındaki düşünsel farkları mizahi bir dille anlatan Aşkım Kapışmak, üniversite gençliği tarafından ilgiyle takip edildi. Hayatta her zaman bir şeyler için çabalamak gerektiğini ve insanların sadece isteyerek bir şeyleri başaramayacağını söyleyen Kapışmak, üniversite öğrencilerini güldürmenin yanı sıra bir hayat dersi de verdi.

 IMG_5488.JPG görüntüleniyor

SOSYAL MEDYA İNSANLARI SOYUTLASTIRIYOR

Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen söyleşiye katılan Feridun Özdemir ise ‘’Sosyal medya iyi veya kötü yönde kullanılabilir. Bu kullanıcıların elinde örneğin Arakan’daki vahşeti sosyal medya sayesinde

dünyaya duyururken, kimi olumsuzluklara da sosyal medya bağımlılığımız sayesinde maruz kalıyoruz’’ dedi.

 

IMG_5502.JPG görüntüleniyor

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü Hayriye Sözer, Sakarya Üniversitesi’ndeki etkinliğe katılan sosyal medya fenomenleri Aşkım Kapışmak ile Feridun Özdemir’e katılımlarından dolayı çiçek takdim etti. Sosyal medya fenomenleri ile üniversite gençliğinin ikinci buluşma adresi Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) olacak. Hakim Türkmen ve Ergin Güngör, 15 Mayıs Perşembe günü KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde 13.00-15.00 saatleri arasında üniversitelilerle buluşacak. Üniversite gençliği 15.00-17.00 saatleri arasında ise komedyen Alpay Erdem ile gülmenin tadına varacak.

IMG_5513.JPG görüntüleniyor

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑