parkinnn

Siyaset

SP’liler 6 bin kız öğrencinin istikbaliyle oynadılar

GÖLGE/ÖZEL- Saadet Partisi (SP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ile Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’in, Gebze’de altı bine yakın kız öğrencinin istikbaline engel oldukları ileri sürülüyor.

26 Mart 2014 Saat: 22:31
SP’liler 6 bin kız öğrencinin istikbaliyle oynadılar
SP’liler 6 bin kız öğrencinin istikbaliyle oynadılar

SÖZLERİNDE DURMADILAR

Gölge’ye ulaşan  iddialara  göre, Gebze Hisar Koleji ortaklarından olan SP adayları Aydın ve Çelik, 28 Şubat sonrası mağdur olan Gebze’deki imam hatipli kız öğrencilere eğitim vermek amacıyla Hisar Koleji bünyesinde ‘imam hatip lisesi’ açacaklarını söylediler. Bu yönde kolejin yanındaki araziyi aldıkları ileri sürülen Birol Aydın ile Nurettin Çelik’in ortağı oldukları Hisar Koleji, taahhüdünü yerine getirmedi.

AİLELERDEN TEPKİ BÜYÜK

Gebze’de yaklaşık altı bin imam hatipli kız öğrenciye hizmet vereceklerini belirterek ailelere umut dağıtan Birol Adın ve Nurettin Çelik’e aileler tepki gösteriyor. Gebze’deki imam hatipli kız öğrenci velileri, ‘’ Kızlarımız bugün imam hatibe gidememişlerse sorumluları Birol Aydın ile Nurettin Çelik’tir. Sözde imam hatip lisesi yapacaklardı . Arazi bile aldılar. Kendilerine inanıp güvendik ama, kızlarımızın istikbaliyle oynadılar mağdur ettiler. Bugün de çıkmış birisi Büyükşehir’e diğeri Gebze’ye Saadet Partisi’nden aday olmuşlar. Kız öğrencilerimizi mağdur edip gelecekleriyle oynayan bu ikiliye destek verene kadar, İşçi Partisi’ne oy veririz daha iyi.’’ sözleriyle tepkilerini gösteriyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Şaban ATALI 26.03.2014 23:02
Ey inananlar, buyruktan çıkmış biri, size bir haber getirdi mi doğru, yahut yanlış veya yalan olup olmadığını araştırıp iyice bir anlayın, yoksa bir topluluğa, bilgisizlikle bir kötülükte bulunur da yaptığınıza nadim oluverirsiniz.(HUCURAT//49) SİZ BÖYLE YAPMIYARAK KUL HAKKINA GİRDİĞİNİZİN FARKINDA BİLE DEĞİLSİNİZ.ŞAYET AHİRET İNANCI OLAN BİR KİŞİYSENİZ LÜTFEN BUNLARA DİKKAT EDEİNİZ
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑