parkinnn

Spor

Spor Ligleri Satranç ile Başlıyor

Büyükşehir’in lig maratonu, satranç müsabakaları ile start alıyor

4 Mart 2014 Saat: 11:42
Spor Ligleri Satranç ile Başlıyor
Spor Ligleri Satranç ile Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği Spor Ligi müsabakaları 5 Mart Çarşamba günü başlıyor. Lig maratonu  İzmit ve Gebze’de eş zamanlı olarak oynanacak satranç müsabakaları ile start alacak. Spor Ligleri, 18 Mart Salı günü sona erecek.

 

12 İLÇEYİ KAPSAYACAK

12 ilçeyi kapsayacak Spor Ligleri çerçevesinde masa tenisi, atletizm ve satranç müsabakaları gerçekleştirilecek. Öğrenciler spor müsabakalarına okul takımlarıyla katılacak. İzmit ve Gebze’de eş zamanlı olarak start alacak olan satranç müsabakalarının Gebze’deki merkezi Gebze Spor Salonu, İzmit’teki üssü ise Atatürk Spor Salonu olacak. Satranç müsabakalarının finali, 17-18 Mart tarihleri arasında İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

MASA TENİSİ 6-7 MART’TA

6-14 Mart tarihleri arasında ise masa tenisi branşının müsabakaları gerçekleştirilecek. Masa tenisi müsabakaları 6 Mart Perşembe günü İzmit’te Seka Sporcu Eğitim Merkezi, Gebze’de ise 7 Mart Cuma günü Gebze Spor Salonu’nda yapılacak. Final maçları 14 Mart Cuma günü Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek.

 

ATLETİZM BRANŞI 10-17 MART’TA

Atletizm müsabakaları ise 10-17 Mart tarihleri arasında İzmit ve Gebze’de gerçekleştirilecek. Atletizm müsabakaları, Gebze’de Alaettin Kurt Stadı,  İzmit’te ise Outlet Yanı Atletizm Pisti’nde yapılacak. Final müsabakaları da yine İzmit Atletizm Pisti’nde 17 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Lig maratonu 18 Mart Salı günü sona erecek.

 

ŞAMPİYONLARIN GECESİ 19 MART’TA

Lig Şöleni’nde dereceye girenler için 19 Mart Çarşamba günü Şampiyonlar Gecesi düzenlenecek. Öğrenciler kupa ve madalyalarının yanı sıra sürpriz hediyelerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun elinden alacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑