parkinnn

Spor

Spor Okulları Her Şeyin En İyisine Layık

Büyükşehir Belediyesi, Spor Okulları'na devam eden öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını en ince ayrıntısına kadar düşünüyor

30 Mart 2014 Saat: 16:11
Spor Okulları Her Şeyin En İyisine Layık
Spor Okulları Her Şeyin En İyisine Layık

Büyükşehir Belediyesi, Spor Okulları'na devam eden öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını en ince ayrıntısına kadar düşünüyor

Spor Okulları her şeyin en iyisine layık

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla sporu tabana yaymak amacıyla hayata geçirilen Spor Okulları'nın adeta üzerine titreniyor. Tek hedefi geleceğin emanetçilerinin sağlıklı, zinde ve doğru alışkanlıklar elde etmiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak olan Büyükşehir, bu çerçeve üzerine düşen tüm görevleri de eksiksiz yerine getiriyor. 
8 BİN ÇOCUĞUN AİLESİ
Yaklaşık iki yıl önce hayata geçen ve 8-9 yaş çocuklarını kapsayan Spor Okulları, geleceğe sağlam adımlarla ilerliyor. İki yıl içinde 8 bin çocuğa spor alışkanlığı kazandıran proje bugün dev bir aile görüntüsü veriyor. Büyükşehir Belediyesi de bu değerli projesine adeta gözü gibi bakıyor. 12 ilçede ve 52 spor tesisinde faaliyet gösteren Spor Okulları'nın her türlü ihtiyacı da eksiksiz yerine getiriliyor. 
MALZEMELER BÜYÜKŞEHİR'DEN 
8 ayrı branşta verilen spor eğitimlerinin gerekli tüm araç-gereç ve malzemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından temin ediliyor. Malzemelerin içinde cimnastik minderlerinden branş toplarına, masa tenisi masalarından eğlenceli atletizm setlerine varıncaya kadar her şey bulunuyor. Ayrıca çocuklara, üzerinde spor okulları amblemleri bulunan çanta ve tişörtler veriliyor. 
EĞİTİMİ DESTEKLEYİCİ ÜRÜNLER
Büyükşehir, bunların yanı sıra Spor Okulu öğrencilerini zaman zaman küçük ama değerli hediyelerle mutlu ediyor. Bunun bir örneği de şu sıra 12 ilçede yaşanıyor. Spor Okulları'nda eğitim alan binlerce öğrenciye eğitimi destekleyici ürünler veriliyor. Özel olarak hazırlanan setlerin içinde, defterden tükenmez kaleme, etiketlerden kaplıklara, silgiden kurşun kalemlere kadar çok sayıda kırtasiye malzemesi yer alıyor. Dağıtımların halen ilçelerde devam ettiği ifade ediliyor.
ÇOCUKLARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR
Eğitimi destekleyici setleri Spor Okulu eğitmenlerinin elinden alan öğrenciler ise oldukça mutlu oldu. Öğrenciler, kendilerini her fırsatta hatırlayan ve değer veren Büyükşehir Belediyesi ve yetkililerine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑