parkinnn

Güncel

Spor Okulu öğrencilerine sokak hayvanları eğitimi

Öğrencilere, hayvanlara nasıl yaklaşmaları konusunda detaylı bilgi aktarıldı

25 Ocak 2016 Saat: 11:13
Spor Okulu öğrencilerine sokak hayvanları eğitimi
Spor Okulu öğrencilerine sokak hayvanları eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve geleceğin sporcularının yetiştiği ücretsiz Spor Okulları’nın öğrencileri, çeşitli kültürel ve sosyal aktivitelere katılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bilim Merkezi’ni ziyaret eden Spor Okulu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından verilen “Sokak Hayvanlarıyla Doğru İletişim” konulu eğitime katıldı.

 

CİMNASTİK BRANŞI ÖĞRENCİLERİ KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü’nde görev yapan veteriner hekimler tarafından verilen ve SEKASEM’de gerçekleştirilen eğitime Spor Okulları’nın cimnastik branşı öğrencileri katıldı.

 

SOKAK HAYVANLARINA NASIL YAKLAŞILMALI?

Eğitimde Spor Okulu öğrencilerine, sokak hayvanlarına nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda bilgi verildi. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği eğitimde ayrıca hayvanların hareketlerinden ne anlatmak istedikleri de detaylı bir şekilde anlatıldı. Spor Okulu öğrencileri sunum sırasında merak ettikleri konularla ilgili olarak veteriner hekimlere sorular yöneltti. Eğitim kapsamında öğrencilere “Hayvanlar ile Doğru İletişim” adlı el kitabı hediye edildi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑