parkinnn

Güncel

‘’Sükunet Huzur, Gürültü Zarar Verir’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gürültü kirliliğinin daha aza indirilmesi için toplu taşıma araçlarının sürücülerine bilgilendirme yaptı

15 Haziran 2015 Saat: 10:48
‘’Sükunet Huzur, Gürültü Zarar Verir’’
‘’Sükunet Huzur, Gürültü Zarar Verir’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen ‘’Sükunet Huzur, Gürültü Zarar Verir’’ temalı bilinçlendirme çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında toplu taşıma araçlarına bilgilendirici broşür dağıtıldı.

 

TEKNOLOJİNİN İLERLEMESİ GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNİ ARTTIRDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri, gürültü kirliliğine dikkat çizmek için çalışma yaptı. Yapılan çalışmayla yaşadığımız dünyada teknolojinin gelişmesi ve kentlerdeki nüfus yoğunluğu nedeniyle gürültü kirliliğinin arttığına ve bunu azaltmanın yaşadığımız kente huzur vereceğini bildirdi. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışma ile korna gürültüsü ve gürültü kirliliğinin altını çizmek için Gebze ve İzmit’te bilgilendirme etkinliği düzenlendi.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplumsal duyarlılık açısından önem taşıyan gürültü kirliliğini en aza indirmek için yapılan çalışma kapsamında toplu taşıma araçlarına bilgilendirme formları dağıtıldı. Sürücülere gürültü kirliliği ile ilgili bilgi verildikten sonra araçlarında kullanmaları ve dikkat çekmesi adına çeşitli hediyeler takdim edildi.

IMG_4448.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑