parkinnn

Asayiş

Suna Arslan; Gerçek faaliler bulunmalı

On gün önce iş yerinde , bilgisayar başında çalışırken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden gazeteci Güngör Arslan'ın eşi Suna Arslan, ''Tetiği çekenin teslim olması kadar, gerçek faalillerin yakalanması daha önemli.'' dedi.

2 Mart 2022 Saat: 10:14
Suna Arslan; Gerçek faaliler bulunmalı
Suna Arslan; Gerçek faaliler bulunmalı

Güngör Arslan'ın Kocaeli için canını verdiğini, hayatı boyunca inandığı gerçekleri yazdığı için sürekli hedef olduğunu söyleyen acılı eş Arslan, Gölge'ye konuştu. Suna Arslan; '' Bu nasıl bir öfkedir, nasıl bir kindir, Allah'ın verdiği cana kıyılır mı. Güngör, İzmit için canını verdi. Bir tetikçinin tutuklanmış olması vicdanı rahatlatmaz. Öbür dünyada karşılığını bulması değil, bu dünyada da karşılığı olmalı. Asıl azmettirenler bulunmalı. Kim, neden , niçin bir cana kıyar. '' ifadelerini kullandı.
Acılarının dinmek bilmeyeceğini ifade eden Suna Arslan, engelli oğulları Özgün'ün perişan olduğunu dile getirirken, ''Asıl katil şudur, budur diyemem. Ama tetiği çektirip , 22 yaşında bie çocuğun eline silahı kim verdiyse bulunmalı. Emniyet teşkilatımızın konuyu hassas şekilde yürüttüğünü , çaba gösterdiklerini görüyorum. İnanıyorum ki polisimiz gerçek katilleri, azmettirenleri de bulacak, adalet önüne çıkaracaklardır. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑