parkinnn

Spor

Takım iyi, taraftar müthiş

Takım iyi, taraftar müthiş Gebzespor’un sezon açılışında Kocaeli Birlikspor karşısında sergilediği futbol genel hatlarıyla beğenildi. GÖLGE- Gebzespor’un Kocaeli Birlik ile sezon açılışında oynadığı açılış ve rakip faktörle

6 Eylül 2014 Saat: 12:13
Takım iyi, taraftar müthiş
Takım iyi, taraftar müthiş

Takım iyi, taraftar müthiş

Gebzespor’un sezon açılışında Kocaeli Birlikspor karşısında sergilediği futbol genel hatlarıyla beğenildi.

GÖLGE- Gebzespor’un Kocaeli Birlik ile sezon açılışında oynadığı açılış ve rakip faktörlerinden ötürü il basınının da yoğun ilgisini çekti. Gebzespor’un özellikle ilk 25 dakikadaki futbolu ve üstünlüğü öne çıkarken taraftar tam puan edindi.

Gebzespor’un önceki çarşamba günü akşamı gerçekleşen sezon açılışında Kocaeli Birlikspor’u ağırlaması il basının da ilgisini çekti. İlimiz gazeteleri Gebze Bölgesi’nde de satılmamasına karşın çok sayıda gazete Kocaeli Birlikspor’un maçı olduğu gerekçesiyle maç ve sezon açılışı için muhabir görevlendirdi. Kocaeli gazetelerinin haberlerinde Kocaeli Birlikspor’un sahaya yedeklerden oluşan bir kadroyla çıkmasına karşın Gebzespor’un ilk yarıda özellikle 10 ile 30’ncu dakikalardaki futboluna atıfta bulunulup rakibine karşın üstün ve iyi bir futbol sergilediğine vurgu yapıldı.

6 FUTBOLCUYA ÜÇ YILDIZ

Kocaeli Gazetesi; Gebze ve Birlik ‘1-1’ini seviyor başlıklı haberinde yoruma fazla yer vermedi. Maç panosunda ise yıldızlama da yaptı. Oğulcan, Recep, Muhammet, Kaan, Güney ve Ömer Faruk’u üçer yıldız verdi. Kocaeli Gazetesi’nin yıldızlaması şöyle: Samet ** (Mustafa ** dk.46), Kadir ** (Yasin * dk.66), Ahmet Bağış ** (Özkan dk.80 ?), Oğulcan Varol ***, Erdi ** (Cihan ** dk.69), Ercan ** (Ender dk.66),Recep ***, Muhammet *** (Tansu * dk.66), Kaan *** (Uğur dk.77), Güney *** (Oğuzhan ** dk.66), Ömer Faruk ***

DEĞİŞİKLİKLER TEMPOYU DÜŞÜRDÜ

Özgür Kocaeli Gazetesi, “Birlik – Gebze dostça” başlığıyla verdiği haberde; “Gebzespor’dan Kaan ceza yayının hemen üzerinde kullandığı serbest atışla 24 ncü dakika takımını 1-0 öne geçirdi. Gebzespor, baskılı oynadığı bu bölümlerde birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. İki topu direkten dönerken, bir topu da çizgiden çıkarıldı... İkinci yarıda sürekli yapılan oyuncu değişiklikleri tempoyu düşürdü…” görüşlerine yer verdi.

GEBZESPOR DAHA

ÜSTÜN GÖZÜKTÜ

Bizim Kocaeli Gazetesi, “Gebzespor ve Kocaeli Birlik dostça” başlıklı haberinde, “Geçtiğimiz hafta sahasında ilk maçından bir puanla ayrılan Kocaeli Birlik Sportif A.Ş.’nin as oyuncularını dinlendirdiği müsabakada, yedek ağırlıklı kadro karşısında Gebzespor daha üstün gözüktü” görüşlerine yer verdi.  Maçın tablosunda da Gebzespor’un oyuna sonradan girenler dahil tüm futbolcularına üçer yıldız verdi.

DOSTLUĞA ATIF

Kocaeli Demokrat Gazetesi maçı okurlarına, “Birlik – Gebze dostça” başlığıyla duyurdu. Haberinde, “Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Kocaeli Birlikspor, maçın ilk bölümlerinde etkisizdi” görüşüne yer verdi. Maç şablonunda ise Oğulcan, Recep, Muhammet, Kaan, Güney ve Ömer Faruk’a üçer yıldızı uygun gördü.

BAL’IN ÜSTÜNDE BİR TAKIM

Kocaeli Manşet Gazetesi haberin başlığında rakibimizi merkezine alıp, “Birlik üzmedi” başlığını kullandı. Haber içinde, “Kocaeli Birlikspor’un yedek ağırlıklı kadrosuna karşı başa baş oynayan Gebzespor, BAL Ligi’nin üstünde bir takım olduğunu göstermiş oldu… Oyuna sonradan giren Kocaeli Birlikspor’un dev forveti Feyyaz, kenardan gelen ortaları iyi değerlendirse de Gebzespor’un kalecisi başarılı kurtarışlar yapıp kalesini gole kapadı” ayrıntılarını işledi.

 BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE

Çağdaş Kocaeli Gazetesi, “Gebze sezonu birlik ve beraberlik içinde açtı” başlıklı haberinde Gebzespor’un ilk 25 dakikadaki etkili futboluna işaret etti. Gebzespor’dan skor üstünlüğünü yakalamasının ardından oyunun karşılıklı ataklarla geçtiğine dair tespitini okurlarına aktardı. Tüm gazetelerin ortak yaklaştığı konu ise Gebzespor taraftarının tribündeki coşkusu ve Başkan İlker Çakır’a sevgi gösterisi oldu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑