parkinnn

Magazin

Tamer Karadağlı Darıca Park AVM’ye konuk oldu

Darıca Park AVM’de bulunan Cinemoa sineması önemli günlerinden birisini yaşadı.

10 Ekim 2016 Saat: 17:56
Tamer Karadağlı Darıca Park AVM’ye konuk oldu
Tamer Karadağlı Darıca Park AVM’ye konuk oldu

Yönetmen Birol Güven’in yeni sinema filmi Pamuk Prens başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, Darıca Park AVM'de bir söyleşi gerçekleştirdi.

DARICA’DA GELİŞME VAR

Yönetmen Birol Güven’in yeni sinema filmi Pamuk Prens başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, Darıca Park AVM'de bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonrasında da film Darıcalıların izlenimine sunuldu. Söyleşide konuşan Film yapımcısı ve Senarist Birol Güven, "Darıca'da doğup büyümüş bir senaristim. Sinamesi olmayan bir ilçeden çıkmış sinemacıydım. Bugün Abdullah Örs sayesinde vizyon filmlerinin izlendiği bir ilçe oldu Darıca. Darıca gibi 200 Bin nüfusa dayanmış ilçeye sinema kazandıran Abdullah Örs'e teşekkür ederim."dedi.

ÇOK EĞLENECEKSİNİZ

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ise oynadığı filmin galasının Darıca'da yapılmasından çok mutlu olduğunu dile getirerek, "İzleyin çok eğleneceksiniz."dedi. Pamuk Prens’te Sinema oyuncusu Tamer Karadağlı'nın hayatı ve yaşadığı olaylardan yola çıkarak çekilen, filmdeki bütün karakterlerin kendilerini oynadığı Pamuk Prens filminin çekimlerinin bir kısmı Venedik'te yapıldı. Filmde eski eşi Arzu Balkan ile senaryo gereği tekrar evlenen Karadağlı'ya, kızları Zeyno da eşlik etti. Filmin büyük ilgi görmesi beklenirken Cinemoa’da gerçekleştirilecek olan söyleşi ve film gösterimine Darıcalılar yoğun ilgi gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑