parkinnn

Siyaset

TARHAN VE YILMAZ ‘A KARGALI’DA BÜYÜK İLGİ

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ile birlikte Gebze’nin Kargalı köyünde vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı Sedat Tatar ve Belediye Meclis üyesi adaylarının da eş

19 Mart 2014 Saat: 12:06
TARHAN VE YILMAZ ‘A KARGALI’DA BÜYÜK İLGİ
TARHAN VE YILMAZ ‘A KARGALI’DA BÜYÜK İLGİ

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ile birlikte Gebze’nin Kargalı köyünde vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı Sedat Tatar ve Belediye Meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği ziyarette, eşinin Gebzeli olması nedeniyle “enişte” olarak büyük bir ilgi ile karşılanan Yılmaz, hem Büyükşehir ve Gebze belediyesini eleştirdi hem de köylülere hem sözler verdi. Tarhan ise, Büyükşehir Belediyesine yüklenerek, kendi iktidarları ile birlikte köylere yeni bir güneş doğacağını söyledi.

BEDELLER ENAZA İNECEK

Açılış konuşması NI Yapan CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar’ın adaylarına oy istemesinin ardından konuşan CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz,”10 yıldır köyleri yaz boz tahtasına çevirdiler. 4 kez 1/25 binlik plan yaptılar. Köylülerin tarlalarını orman gösterdiler. Dört kez de bozuldu. Şimdi ise akıbeti belli değil. Ev yapmak bile büyük sıkıntı. Şimdi yasa ile köyleri mahalle yaptılar. Biz göreve geldiğimizde, ev yapmak isteyenlerin belediye yapacakları ödemeleri enaza indireceğiz. 1/1000’likleri öncelikle bitireceğiz. Köy merkezlerinde şuyulandırma yapmayacağız. Ömrümün yarısından fazlası belediyede hizmet yaparak geçti. Şimdi aday oldum.Allah nasip eder siz taktir ederseniz 30 mart’ta tekrar 5 yıl daha hizmet vermek için hazırım.”diye konuştu.

 

KÖYLERE ÖZEL ÖNEM

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ise, öncelikle köylerle ilgili proje ve planlamalarını yaptıklarını, göreve geldiklerinde eski köyler ve şimdi mahallelerin temsilcileri ile büyük bir Çalıştay toplayacaklarını, her sorunu bizzat temsilcilerinin masaya koyacağını ifade ederek, “Bir kere şehir merkezinde ne varsa, aynısı köyde de kesinlikle olacak. Ayrıca, tarımsalsal ürünler olmadan ne ülke ne kent ayakta kalabilir. Bu yüzden tarımsal destek sağlayacağız. Tarım ürünleri,meyve sebzeciliğin hem gelişmesi hem değer bulması için önlemler alacağız. İmar sorunları, vatandaşlar mağdur edilmeden, birilerine rant sağlamadan gerçekleştirilecek.”diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑