parkinnn

Siyaset

TARHAN VE YILMAZ BEYLİKBAĞI’NDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Kocaeli Belediyesi Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Beylikbağı Ahmet Ünal Spor Tesislerinde vatandaşlarla biraraya geldi. Toplantıya CHP ilçe Başkanı Sedat Tatar ile belediye Meclis üyesi adaylar

21 Mart 2014 Saat: 10:28
TARHAN VE YILMAZ BEYLİKBAĞI’NDAN DESTEK İSTEDİ
TARHAN VE YILMAZ BEYLİKBAĞI’NDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Kocaeli Belediyesi Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Beylikbağı Ahmet Ünal Spor Tesislerinde vatandaşlarla biraraya geldi. Toplantıya CHP ilçe Başkanı Sedat Tatar ile belediye Meclis üyesi adayları da katıldı.

MÜSLÜMANLARI KATLETTİREN BUNLAR DEĞİL Mİ?

Toplantının açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar yaptı. Tatar, “ Gebze iyi yönetilmiyor.20 yıldır aynı zihniyet yönetiyor. Mevcut yerel yönetimler şu anda 5 yılın hesabını vermiş değillerdir. Geçmiştekilerde geçmişin hesabını vermiş değillerdir. İşte biz bunları gördük çalıştık. Ülkenin başbakanı bu ülkeyi artık yönetemiyor. Düşüncelerimiz farklı olabilir, doğaldır ama görünen manzara hepimizin gözleri önünde. Suriye yanı başımızda Müslüman müslümanı katlediyor. Bizde onlara silah gönderiyoruz. Yerel yönetimi idare edenler aklanmış değillerdir. Siz milletin hukukunda aklanmadınız. Ama bugüne kadar cevap dahi vermediler”

HESAP VEREMİYORLAR

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ise, “Ben adem Yavuz mahallesine yabancı değilim. Benim ömrümün yarısından bir fazlası belediyelerde geçti. Biz tecrübemizle daha iyi yapacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle sizlerden 30 martta destek istiyoruz. Yaptıkların hesabını vermeden yapacaklarının haberini vermesi bana biraz garip geliyor. Ben malvarlığımı açıkladım. Sayın Adnan Köşker, 5 yıl görev yaptın, bu 5 yıl içerisinde tekrar aday oldun. Aday adayı olan Ak partili arkadaşlarının hiçbirisi şu an yanında yok. Bir insan bir yere giderken önce geldiği yerin hesabını verir. Önce 5 yılın hesabını ver sonra vatandaştan 5 yıl daha iste. Bizim projelerimizde arkamızda bıraktığımız 30 yılla alnımız açık. Ben hiçbirinizden partinizi değiştirmenizi istemiyorum. Benim rakibim başbakan değil. Herkes sandığa gitsin 30 martta hesabını sorsun. Gebze spor içler acısı. Gebzespor ve diğer amatör kulüplerine de gerekli maddi yardımı ve malzeme desteği de vereceğiz. Bazı mahallelerde kentsel dönüşüm hakkında insanların evlerini yıkma zihniyetini veren insanları silin”dedi.

UCUZ SU VE ULAŞIM

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan da “ Bu mahallenin sorunlarını biz biliyoruz . Bu mahallenin çocuğuyuz. Doğru düzgün araç yoktu yürüyerek gidip geliyorduk. Kocaeli’de n geri kalmış mahallede oturuyorsunuz. En az hizmet almış mahallede oturuyorsunuz. Artık yeter deyin .Biz diyoruz ki bu mahallenin sorunları büyük. İmar sorununuz var çok büyük. İşsizlik sorununuz var . Biz size kaldırım park yapacağız demiyoruz .Öncelikli olan insan diyorum. Vatandaşların geçimi diyorum. Ben eğitim gönüllüsüyüm. Yurt bulamayan çocuklara yurt bulacağım. Ben geldiğim gün ilk işim su faturalarını indiriceğim. Öne 4 kat veriyorlar arkaya 6 kat veriyorlar .İmar sorununuzu çözeceğim. Sanayiciler burada para kazanıyorlarsa burada harcayacaklar Kişi başına 34 bin dolar gelir varsa 20 bin doları buraya verecekler. Belediyede taşeronlerın işine son vereceğim. Öncelikli olarak çalışan insanları belediyeye alacağım. Yoksulluğun partisi olmaz. Hangi partiden olursa olsun ayrım yapmayacağız .Eğer işe ekmeğe ihtiyacı varsa önce onları alacağız. Ulaşım büyük problem .Ulaşımla ilgili belediye yatırım yapmıyor. Ulaşımla ilgili bir tane kart çıkaracağız. Emekliler çok cüzi bir para ödeyecek. O kartla istedikleri kadar dolaşsınlar , sadece bir sefer para ödeyecek. Arabanızı park edemiyorsunuz ya . Parkettiğiniz zaman hemen mafya gibi geliyor parksancılar haraç kesiyorlar.

Kendi imkanlarımızla bu evleri yaptıysak kimse gelip te bu evlere gözünü dikmesin. Yok kentsel dönüşüm yok 2b geçin bunları ya. Bu defter kapanacak. Ben diyorum ki biz bu bölgeyi ayağa kaldırmamız için Gebze’yi de almalıyız büyükşehiride almalıyız”diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑