parkinnn

Siyaset

Tarihi Taşköprü Restore Edilecek

Körfez Taşköprülüler Derneği’ne konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, bölgeye adını veren tarihi köprünün restore edileceğini söyledi

19 Mart 2014 Saat: 10:22
Tarihi Taşköprü Restore Edilecek
Tarihi Taşköprü Restore Edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Taşköprülüler Derneği’nin misafiri oldu. Başkan Karaosmanoğlu, bölgeye adını veren tarihi Taşköprü’yü en kısa sürede restore ederek kente kazandıracaklarını söyledi.

 

GÖKKAYA VE YÖNETİMİNİN EVSAHİPLİĞİNDE

Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Öznur Gökkaya ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran da katıldı.

 

TARİHİ MİRASA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Taşköprümüz kentimizin bereketli yerlerinden biri. İnsanları da güzel. Bu bölgeye ismini veren tarihi Taşköprümüzü en kısa sürede restore edeceğiz. Bu tarihi mirasa sahip çıkmak atılması gereken en önemli adımlarından biridir” dedi. Tüm hazırlıkların tamamlandığını nisan ayında ihaleye çıkacaklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, bu restorasyonun kent tarihi açısından çok önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

 

İLK HEDEFİMİZ 2023

Gerek altyapı gerek üstyapı olmak üzere güzel çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “10 yıl öncesine göre fiziken çok daha iyi bir konuma geldik. Ancak daha iyi olmamız gerekiyor. 2023 yılına kadar büyük hedeflerimiz var. Ondan sonraki tarih ise 2071’dir. Bunlar tarihi dönüm noktalarıdır. Bizim hedefimiz 2023 yılına kadar köylerimizi, kentimizi Avrupa’nın şehirlerinden daha güzel bir şehir yapacağız. Bu hayali değil, ulaşılabilir bir hedef” şeklinde konuştu.

 

GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Türkiye’nin geliştiğini büyüdüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Artık kendi uçağımızı, kendi uydumuzu yapabilir durumdayız. Hızlı trenlerimiz, hastanelerimiz, yollarımız, okullarımızla geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Evlatlarımıza güzel bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Özellikle İzmit Körfezimize gözümüz gibi bakıyoruz. Karamürsel Altınkemer sahilimize Mavi Bayrak kazandırarak bu çalışmalarımızı taçlandırdık” diye konuştu.

 

ÇOK FARKLI BİR SEÇİM

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin çok farklı bir önem taşıdığını kaydetti. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını vurgulayarak, çalışmaların devam ettiğini söyledi. AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ise Körfez’de hizmetlere kaldığı yerden devam edeceklerini kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑