parkinnn

Güncel

Tatlıkuyu ve Barış Vadide iftarda buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel mahalle iftarları Tatlıkuyu Vadisi’nde yapılan Tatlıkuyu ve Barış mahalleleri sakinlerini buluşturan iftar sofrasıyla sürdü

15 Temmuz 2015 Saat: 12:39
Tatlıkuyu ve Barış Vadide iftarda buluştu
Tatlıkuyu ve Barış Vadide iftarda buluştu

GENİŞ KATILIM 

Tatlıkyu ve Barış mahallesi sakinleri aynı sofra etrafında oruç açtı. Gebze Belediyesi tarafından her akşam farklı bir mahalle kurulan iftar sofralarında mahalle sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte iftar yapıyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen mahalle iftarlarının bir diğeri Tatlıkuyu Vadisi’nde yapıldı. Tatlıkuyu ve Barış mahallelerinin sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan iftara ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla katıldı. 
MAĞFİRET AYI RAMAZAN 
İftar için Tatlıkuyu Vadisine aileleriyle birlikte gelen vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker daha sonra mahalle iftarının verileceği alana geçti. İftar sofrasını tek tek dolaşarak vatandaşları selamlayan ve sohbet eden Başkan Köşker, çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi. İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Birlik, beraberlik, mağfiret ve rahmet ayı olan Ramazanınız mübarek olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin inşallah. 
BAYRAMLAŞMAYA DAVET 
Gebze’mizin Sekapark’ı olan Tatlıkuyu Vadimizde iftarda buluştuk. Bu güzel mekânda eş, dost, konu, komşu mahalle sakinlerimizin aynı bereket sofrasında buluşturan Ramazanımız mübarek olsun” dedi. Başkan Köşker ayrıca, bayramın 1. Günü saat 11.00’de yapılacak ilçe bayramlaşması için mahalle sakinleri kent meydanına davet etti. Selamlama konuşmasının ardından yüzlerce mahalle sakini oruçlarını protokolle birlikte açtı. Yemeğin ardından gezici TIR’da sahne alan Türk sanat müziği heyeti ve Hacivat-Karagöz tiyatrosu konuklar tarafından ilgiyle izlendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑