parkinnn

Güncel

Tavşancıl’a sağlık ocağı

Tavşancıl’a sağlık ocağı GÖLGE- Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını

3 Eylül 2014 Saat: 14:31
Tavşancıl’a sağlık ocağı
Tavşancıl’a sağlık ocağı

Tavşancıl’a sağlık ocağı

GÖLGE- Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Toltar, göreve başladıkları günden itibaren 6.sını gerçekleştirdikleri meclis toplantısının Dilovası’na hayırlı olmasını diledi. Başkan Toltar ayrıca son dönemde ülke siyasetinde yaşanan değişimle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı seçilen Ahmet Davutoğlu’na başarılar dilerken, yaşanan değişimin başta ülkemize ve Dilovası’na hayırlı olmasını diledi.

TAVŞANCIL’A SAĞLIK OCAĞI

Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçen Başkan Toltar, altı gündem maddesini meclisten geçirirken, meclisin önemli gündem maddesi olan Tavşancıl’da tarihi bir yapının restorasyonunun yapılıp, tarihi dokusunun korunarak Tavşancıl halkına sağlık hizmeti verilmesi mecliste oy birliği ile kabul edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑