parkinnn

Güncel

Tavşancıl Huzurevi sakinlerine ziyaret

Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın eşi Sevim Topaca, Tavşancıl Huzurevi’ni ziyaret ederek Huzurevi sakinleriyle ilgilenip, onlarla sohbet etti. Sevim Topaca’ya Kocaeli Vali Yardımcılarının eşleri Safiye Etil, Dilek Ünlüsoy, Beyhan Çakır,

16 Ocak 2014 Saat: 16:01
Tavşancıl Huzurevi sakinlerine ziyaret
Tavşancıl Huzurevi sakinlerine ziyaret

Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın eşi Sevim Topaca, Tavşancıl Huzurevi’ni ziyaret ederek Huzurevi sakinleriyle ilgilenip, onlarla sohbet etti.

Sevim Topaca’ya Kocaeli Vali Yardımcılarının eşleri Safiye Etil, Dilek Ünlüsoy, Beyhan Çakır, Sema Kara, Ümmü Gülsüm Sarı, Ece Çelik, Feyza Set, Sevil İnci, Denizli Vali Yardımcısı Ali Sözen’in Eşi Mürvet Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı, Kaymakam Eşleri, Mine Kaymak, Şule Erdoğan, Gülay Partal, Mütebar Yazıcı, Ayşe Şirinoğlu, Emine Arslan, Ebru Şahin, Gülsüm Çelenkoğlu, Tülin Karaaslan eşlik etti.

Tavşancıl Huzurevi Müdürü Seçkin Kalamer ve huzurevi sakinleri tarafından karşılanan Bayan Topaca ve beraberindekiler yaşlılarla bir süre sohbet ederek, onlarla birlikte çay içti. Sevim Topaca yaptığı konuşmasında; “Ortamınız çok güzel. Buralara geldiğimizde devletimizin gücünü çok daha fazla fark ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, “Devlet Kimsesizlerin Kimsesidir” demiştir. Tabii ki sizlere kimsesizler demiyoruz, mutlaka hepinizin çocukları, akrabaları, kardeşleri ve yakınları var. Fakat hayat koşturmacası, zamanın şartları sevdiklerinizle çok zaman geçirememenize sebep olmuştur. Bu noktada sizler en doğru kararı vererek, devletimizin himayesinde olan bu huzurevini tercih ettiniz. Devletimizin gücünü buralara geldiğinizde sizlerde daha da iyi anlamışsınızdır. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız ve hepinize teşekkür ediyorum” diyerek yaşlılarla birlikte toplu fotoğraf çekildikten sonra, huzurevinden ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑