parkinnn

Spor

Tavşancılspor sezon açılışını yaptı

Tavşancılspor sezon açılışını yaptı GÖLGE- Birinci Küme’nin köklü ekiplerinden Tavşancılspor, yeni sezon için açılışını önceki gün tesislerde gerçekleştirdi.  Bir dönem Spor Toto 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren T

8 Eylül 2014 Saat: 11:03
Tavşancılspor sezon açılışını yaptı
Tavşancılspor sezon açılışını yaptı
Tavşancılspor sezon açılışını yaptı
GÖLGE- Birinci Küme’nin köklü ekiplerinden Tavşancılspor, yeni sezon için açılışını önceki gün tesislerde gerçekleştirdi. 
Bir dönem Spor Toto 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Tavşancılspor, sezon açılışını önceki gün yaptı. Açılışa Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, Tavşancılspor'a sponsorluk desteği veren Efesanport Liman İşletmeleri Operasyon Müdürü Adnan Sak ve Efesanport yöneticilerinden Onur Efe, Tavşancılspor Kulübü Başkanı Mehmet Servet Akkor ve yönetimi ile futbolcular katıldı.
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Açılış konuşmasını yapan Tavşancılspor Kulüp Başkanı Mehmet Servet Akkor, "Güçlü bir ekip kurduk. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda adımızı Amatör Süper Lig’e yazdırmak istiyoruz. Tavşancılspor'un yeni sezonda yoluna tüm hızıyla devam etmesi konusunda bizlere desteğini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve kulübümüze destek olan Efesanport yetkililerine teşekkür ediyorum."dedi.
TAVŞANCILSPOR BAŞARILI OLACAK
Akkor'un ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, "Tavşancılspor yeni sezonda Dilovası'nın gururu olacağına inanıyorum. Bizler Tavşancılspor'un başarısı için elimizden geleni yapacağız."dedi.
YENİ SEZONDA YENİ KUPA BEKLİYORUM
Geçmişinde önemli başarılara imza atmış olan bu güzide kulübümüzün başarısı bizler için çok önemlidir. Tavşancılspor'un 2013-2014 sezonunda gösterdiği başarının daha fazlasını yeni sezonda gerçekleşeceğine inanıyor ve yeni kupaları bekliyorum. Dilovası Belediyesi olarak gençlerimizin spora teşfik edilmesi konusunda destek olamaya devam ediyorum. Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum."dedi. 
YENİ FORMALAR DAĞITILDI
Açılış konuşmalarının ardından futbolcular yeni sezon forma ve eşofmanlarını Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Toltar, İlçe Başkanı Akbulut, meclis üyeleri ve Efesanport yöneticilerinden aldılar. Törenin ardından sezon açılışı konukların katılımıyla kurban kesilerek devam etti.
KAMPA GİTTİLER
Açılış töreninin ardından Tavşancılspor yöentimi ve futbolcuları, akşam saatlerinde kamp için Ankara Kızılcahamam’a gitti. Papatya Otel’de yeni sezon öncesinde iki günlük bir kamp yapacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑