parkinnn

Siyaset

Tek kişilik ordu

GÖLGE-  Gebze’li tanınmış işadamı Cesim Beyaz, AKP’nin Gebze’de kazanması ve Adnan Köşker’in yeniden  seçilmesi  için tek başına müyük çalışma sergiliyor. Adeta tek kişilik ordu gibi gece gündüz çalışan Beyaz, Belediye

10 Mart 2014 Saat: 17:53
Tek kişilik ordu
Tek kişilik ordu

GÖLGE-  Gebze’li tanınmış işadamı Cesim Beyaz, AKP’nin Gebze’de kazanması ve Adnan Köşker’in yeniden  seçilmesi  için tek başına büyük çalışma sergiliyor.

Adeta tek kişilik ordu gibi gece gündüz çalışan Beyaz, Belediye meclis aday adayı olduğu halde listeye girememiş ve sıralamada yer alamamıştı. Buna rağmen partisine küsmeyen ve örnek bir mücadele gösteren Cesim Beyaz, ‘’ Bizim için asl olan partimizin kazanmasıdır. Adnan Köşker beş yıldır çok büyük eserler kazandırdı. Durmak yok yola devam. Benim belediye meclisinde olup olmamamda önemli değil, önemli olan Gebze’nin ve partimizin kazanmasıdır. Adnan Köşker’le yeniden  Gebze hizmete devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Köşker hem başarılı , hem de halkımızla bütünleşmiş bir  belediye başkanıdır. AKP’nin bir neferi olarak bana düşende durmaksızın çalışmaktır.’’ sözleriyle  Gebze Belediye Başkanı ve AKP adayı  Adnan Köşker’e tam destek veriyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑