parkinnn

Spor

Tenisin Yıldızları Darıca'da Doğuyor

Darıca Tenis Spor Kulübü hizmete girdi. Yoğun ilgi gören kulüpte, uzman antrenörler görev yapıyor.

18 Mart 2020 Saat: 12:58
Tenisin Yıldızları Darıcada Doğuyor
Tenisin Yıldızları Darıca'da Doğuyor

Geçtiğimiz ay hizmete giren Darıca Tenis Spor Kulübü, tenis severlerden yoğun ilgi görmeye başladı. Kulübün başlattığı erken kayıt avantajları da,  bu spora ilgi duyanlardan karşılık buluyor.

Eğitim camiasında yakından tanınan  Halil Bulut'un tenis severlere kazandırdığı 'Darıca Tenis Spor Kulübü'', kapalı ve ısıtmalı  kortlarıyla beğeni topluyor.  Uzman antrenörlerin gözetiminde raketle tanışan özellikle çocuklar, geleceğin milli tenisçisi olma yolunda ilerlerken , kulüpte her yaştan tenis severlere eğitim veriliyor.

HAFTASONLARI ÇOK YOĞUN

Darıca Cami Mahallesi Karaarslan Caddesi Yediveren Sokak No: 6 'da   hizmete giren Darıca Tenis Spor Kulübü , toplam üç dönümlük  bir alan üzerinde  bulunuyor. Sosyal tesisleri  de bulan kulüp,  hafta sonları yoğun ilgi görürken, hafta içi saat 13.00'dan sonra tenis sporcusu adaylarına kortlarını açıyor.

MİLLİ TENİSÇİLER YETİŞECEK

Darıca Tenis Spor Kulübü Kurucusu Halil Bulut, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bulut , bölgemizde bir ilki gerçekleştirdiklerini, beklediklerinin üzerinde ilgi gördüklerini söylerken, ''Kulubümüzde Türkiye şampiyonu sporcumuzda var. Amacımız bu gençlerden, çocuklardan milli sporcu çıkarmak. Akşam geç saatlere kadar kortlarımız açık. Uzman antrenörlerimiz tüm beceri ve yeteneklerini kursiyer sporcularımıza aktarıyor. Buda bize çok keyif veriyor, mutlu oluyoruz. Her biri birbirinden yetenekli ve hevesli olan kursiyer sporcularımızın hemen hepsi inanıyorum ki milli sporcu olacak donanıma kavuşuyorlar. Tenis sporuna ilgi duyan herkesi kortlarımıza bekliyoruz. '' dedi.

KADINLARDA İLGİ GÖSTERİYOR

Bulut, Darıca Tenis Spor Kulübü'nde  şimdilik karma  hizmet verildiğini, önümüzdeki günler ise erkek, kadın, çocuk gruplarının aayrılacağını söyledi. Kulüpte çocuk, yetişkin ve özel gruplar olarak üç kategoride eğitim veriliyor.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları
Tenisin Yıldızları

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑