parkinnn

Kültür

Toltar: Dilovası’nın çehresini değiştiriyoruz

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar çalışmaları yerinde inceledi. Dilovası Belediyesi tarafından Tavşancıl Mahallesi girişinde yürütülen kaldırım, asfalt ve ışıklandırma çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Çalışmalar

11 Aralık 2014 Saat: 12:18
Toltar: Dilovası’nın çehresini değiştiriyoruz
Toltar: Dilovası’nın çehresini değiştiriyoruz

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar çalışmaları yerinde inceledi.

Dilovası Belediyesi tarafından Tavşancıl Mahallesi girişinde yürütülen kaldırım, asfalt ve ışıklandırma çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toltar, çalışmalar hakkında Dilovası Belediyesi Elektrik Sorumlusu Abdullah Sarıboğa’dan bilgi aldı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toltar, yapılan çalışmalarda vatandaşlara sıkıntı oluşturmadan devam edilmesi gerektiğini, yapılacak çalışmalar ve sorunların giderilmesi noktasında çalışmaları yürüten ekiplere talimat verdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Toltar yaptığı açıklamada, "İlçemizde büyük çalışmalar başlattık. Bu çalışmalar sayesinde Dilovası’nın çehresini değiştiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamaları için imkânlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz. Seçildiğimiz günden bu güne vatandaşlarımıza ne söz verdi isek, harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. İlçemizin her mahallesinde çalışmalarımız var, Tavşancıl Mahallemizin de girişin de ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmaları devam ediyor" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑