parkinnn

Kültür

Trabzonlular Darıca’da Gençlik Şöleninde Buluştu

Darıca Trabzonlular Derneği tarafından organize edilen 2. Gençlik Şöleni önceki akşam Darıca Dudayev Parkı Amfi sahnede gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir, Gebze ve Darıca Belediyesi desteğiyle Darıca Trabzonlular Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirile

18 Eylül 2023 Saat: 13:20
Trabzonlular Darıca’da Gençlik Şöleninde Buluştu
Trabzonlular Darıca’da Gençlik Şöleninde Buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Selamet Güner, Mehmet Dinç, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz,  MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, Darıca Dernekler Federasyon Başkanı Mesut Koca, Şahin Şirketler ve Şahin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Sinan Yücel, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Darıca İlçe Gençlik Spor Müdürü Resul Kotan, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Kocaeli Ordulular Federasyon Başkanı Erkan Güngör ve çok sayıda STK ve siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve  çok sayıda vatandaşlar katılırken, geceye AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sedattin Hülagü ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler telgraf gönderdi. 

BAŞARILI GENÇLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

Sunuculuğunu Orhan Kanca’nın yaptığı gece, Samet Piyaleoğlu’nun sahnesiyle başlarken Darıca Trabzonlular Dernek yönetimi gecede önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Dernek yönetimi, çeşitli branşlarında Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren; Ümran Şahin (Muay Thai), Muhammed Eren Ekşi (Muay Thai), Talha Emin Bulut, Emirhan Bulut (Tenis), Tuğra Özbey Eratlı (Matematik Olimpiyatları), Rüzgar Altunbaş (Karate),  Tuhana Elaldı (Tekvando), Ahmet Ayazcı, Yavuz Benlice ve Yiğit Benlice’ye (Güreş), ödüller verildi.  

BAŞKAN SAĞLAM TEŞEKKÜR ETTİ

Gecenin organizasyonunda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalara aylar önce başlayan Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam, gecenin düzenlenmesinde desteklerine esirgemeyen tüm sponsorlara ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Başkan Sağlam gecede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Hepinizi Darıca Trabzonlular Derneği'mizin öncülüğünde, Gebze Beşköylüler Derneği, Gebze Maçkalılar Derneği, Darıca Şalpazarlılar Derneği, Darıca Kabasakal Köy Derneği, Gebze Pınarbaşılılar Derneği, Gebze Maçka Taşköprü Derneği ile birlikte organize ettiğimiz 2. Gençlik Şöleni'nde ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Geçen yıl büyük bir ilgiyle gerçekleştirdiğimiz 1. Gençlik Şöleni'nin ardından, bu yıl daha da coşkulu bir etkinlikle karşınızdayız.

Bu gece, Trabzon kültürünün ve gençliğin enerjisinin bir araya geldiği özel bir gün. Bizler, Darıca Trabzonlular Derneği olarak, gençlerimizin ve gençlik enerjisinin toplumumuzun geleceği için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, gençlerimizi desteklemek, onları motive etmek ve onlara pozitif bir ortam sunmak amacıyla bu etkinliği düzenliyoruz.

Bu gece, sizlerle buluşacak olan Samet Piyaleoğlu ve Koliva gibi değerli sanatçılarımızla birlikte, unutulmaz anlar yaşayacağımıza inanıyorum.

BÜYÜKŞEHİR, GEBZE VE DARICA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca, bu özel gecenin gerçekleşmesine katkı sağlayan Başka Kocaeli Büyükşehir, Gebze ve Darıca Belediyesi olmak üzere, tüm sponsorlarımıza da içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Sizler, bu etkinliği destekleyerek gençlerimize ve toplumumuza büyük bir iyilikte bulundunuz. Sizlerin sayesinde bu gece daha güzel ve unutulmaz bir şekilde gerçekleşiyor. Sponsorlarımıza minnettarız ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Son olarak, buraya katılan her bir gencimize teşekkür ediyorum. Sizler, bu geceyi daha da özel kılıyorsunuz. Gençliğin enerjisi, umudu ve coşkusu burada bir araya geliyor.

Umarım bu gece, hepimiz için unutulmaz anılarla dolu bir gece olur. Gençlik Şöleni'nin

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑