parkinnn

Eğitim

TSD Tuzla Başkanı Bakay, şimdi de Bandırma'da

Tüm Sanatçılar Derneği Tuzla Şube Başkanı Neşe Bakay, sponsor destekleri ve enstrüman bağışları ile köy okullarına müzik sınıfı projesinin ikincisini Balıkesir, Bandırma Yeni Yenice İlkokulu'nda gerçekleştirdi.

9 Aralık 2022 Saat: 13:35
TSD Tuzla Başkanı Bakay, şimdi de Bandırmada
TSD Tuzla Başkanı Bakay, şimdi de Bandırma'da

YeniYenice İlkokulu'nda dört sınıfın birleştirme olarak eğitim aldığı çocukların yetenek ve ilgi alanlarına göre müzik sınıfı açıldı.
'HAYALİM ÇOCUKLARIN MÜZİK VE SANAT İLE BULUŞMASI'
Açılan müzik sınıfları ile çocukların bireysel yeteneklerini gün yüzüne çıkarma şansı bulduklarını kaydeden Başkan Neşe Bakay, çocukların sanatsal becerilerini ortaya çıkarmak için projeye  köy okulları ile devam edeceklerini söyledi. Bakay, '' Çocukların müzik ve sanat ile buluşması en büyük hayalim. Köy okullarında eğitim gören çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerini görmek de ayrı mutluluk. Müzik sınıfları açıldıktan sonra alacakları müzik eğitimi onlar için inşallah güzel bir başlangıç olur. Belki ilerleyen zamanlarda konservatuar okurlar ve bizi mutlu ederek yaptığımız işin doğruluğuna katkıda bulunurlar'' dedi.
SIRADA KASTAMONU VAR
Üçüncü müzik sınıfını Kastamonu'da açmak için kolları sıvayan Neşe Bakay, enstrüman destekleri için sosyal medyadan ulaşabileceklerinin altını çizdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑